torstai 11. huhtikuuta 2013

Jos se ei tapa niin se todellakin hajottaa

Todellakin hajottaa. (muoks. otsikko kertoo siis minun tunnetilastani, ettei tule väärinkäsityksiä)

Eiliset agitreenit olivat katastrofaaliset, ja en tiedä, tuleeko Tontun agista tai mistään muustakaan harrastuksesta ikinä mitään. Lyhyesti siis, että Tonttu kesken radan ei mennytkään putkeen, vaan hyökkäsi reunalla odotelleen koiran kimppuun. Kyseessä vieläpä narttu. Onneksi narttua ei tarvinnut tikata, mutta antibiootit kuitenkin, tuli siis ihan reikiä. Minua harmitti niin paljon Tontun käytös. Ja juuri viime blogitekstissä pohdin Tontun häiriön sietoa. Mutta en olisi ikinä uskonut, että se kesken radan lähtee. Vähän niin kuin treenimotivaatio laski. Itseasiassa aika paljonkin. En todellakaan tiedä, saanko Tonttuun enää ikinä niin paljon luottamusta, että sen kanssa voisi treenata (tai kisata), ainakin se vaatii ihan helvetisti töitä. No on tässä jo suunnitelmaa väännetty, että miten lähdetään toimimaan, mutta ei se tule olemaan helppoa. Voi, että harmittaa ja surettaa nartun puolesta.

Tonttu kävi myös Esa Kestin tutkittavana, sillä minua on häirinnyt vinoon hyppääminen ja vasemman puolen jumiutuminen. Kesti tutki Tontun huolellisesti, eikä löytänyt mitään. Elämää tulee jatkaa normaalisti kuten tähänkin asti, kuitenkin kuukauden kuluttua kontrolli, lähinnä siksi, että onko tapahtunut muutosta,

2 kommenttia:

  1. Täytyy kommentoida nyt kun liippaa meidän tilannetta niin läheltä. Mun lpku Pyry nimittäin tokotreeneissä teki samanlaisen tempun, paitsi lähti toisen uroksen kimppuun, tosin se siihen asti ei tilanne mennyt, että reikiä olisi tullut. Nyt ollaan sitten vaan treenattu sitä toisten koirien sietämistä ja hallintaa tokoillessa. Ilmeisesti kuuluu ikään, ja kun on vaan tiukkana niin se "kausi" menee ohi. Mutta möllitokot yms on kyllä jäissä meilläkin. Toivon mukaan ei keksi tota agitreeneissä. Tsemppiä teille, ja toivotaan että nää urokset tästä tokenevat.

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä. Eiköhän tämä tästä. Mulle vaan oli jotenkin niin suuri yllätys, että Tonttu kävi suoraan kiinni ilman mitään päristelyjä. No nyt ei auta kuin treenata häiriötä ja olla tiukkana (myös kotona).

    VastaaPoista