perjantai 12. huhtikuuta 2013

Harmittaa

Joo keskiviikkoinen harmittaa edelleen. Lisäksi eilen tuli tieto, ettei mahduttu LPKY:n pienryhmiin. Olen kaksi kertaa niihin hakenut ja kummallakaan kerralla meitä ei ole huolittu. Eli pitäisi vissiin jo ymmärtää, ettei tokoa pääse sitä kautta treenaamaan. Itsekseen treenaaminen ei ole hirveän motivoivaa itselle, mutta ei kai muukaan auta. Tosin nyt viikkoon ei treenata mitään, vaan pidetään taukoa. En tiedä, kouluttaja vielä keskiviikko-iltana soitti, että meidän pitää tulla ensi viikolla normaalisti agitreeneihin, mutta en tiedä.

3 kommenttia:

 1. Leuka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä!
  Tulet meidän kanssa tokoilemaan, treenaillaan milloin missäkin, mutta siellä FB-ryhmässä voi huudella :) Ja voidaan Waaran kanssa olla hallissakin "häiriökoirana", jemmaudutaan vaikka aluksi sinne aitojen taakse piiloon :)

  VastaaPoista
 2. Elä Marjo missään nimessä luovuta, ensi viikolla treeneihin vaan. Eiköhän myö saada olosuhteet sille tolalle, ettei sama enää toistu. Järjestelykysymyksiä ;) Tottahan se tapahtuma siuta harmittaa, mutta elämä on... välillä. T: Mari ja Monty

  VastaaPoista
 3. Jep, eiköhän tämä koiraharrastaminen vielä iloksi muutu. Hetkellistä omistajan vaipumista epätoivoon vain.

  Se FB-ryhmä on oikeasti hyvä asia, kiva kun sen Marika perustit. :)

  VastaaPoista