torstai 31. lokakuuta 2013

Treenejä

Maanantai palauteltiin. Tiistaina kontaktitreenien viimeinen kerta, ja teimme ihan rataa, jossa mentiin sekä A että puomi kahteen kertaan. Tonttu meni ihan kohtuu hyvin. Kertaalleen tehtiin lelu-hetsaus puomi, ja Tonttu laukkasi puomin. Radallakin taisi laukata. Uskon, että Tontun vauhti nousee, kun saa sille opetettua vielä paremmin korkeamman vireen kontaktiesteille. Ja paikan varmemmaksi. Kyllä se tästä. 

Eiliset ryhmätreenit meni ihan ok myös. Ekaa kertaa ikinä Tonttu haukkui pari kertaa istuessaan ja odottaessaan lähtölupaa. Ei ei, se ei käy. Sen jälkeen ok. Tehtiin yksi radan pätkä. Edelleen kepeillä ongelmaa, ottaa siis häiriötä. Kepit on saatava varmemmaksi, jotta saa oikean rytmin ja täten kykenisi tekemään ne myös suuremmassa häiriössä. Tehtiin myös pitkästä aikaa yksittäisenä esteenä okseri ja okseri vauhdista. Ei ongelmaa. Loppuun kiva rallattelupätkä. Tonttu tekee ihan kivasti hommia. Vaikka yleensä kun teemme Tontun kanssa, muut ryhmäläiset menevät ulos tai ovat varuillaan sisällä. Niin Tonttu kyllä katselee, mutta ei ole lähdössä häiriön luo. Palkkasin Tonttu loppuun lelulla häiriössä ja leikki hyvin. :) 

Tänään Tontulla oli Einin hieronta. Tonttu oli hyvässä kunnossa. Luulen, että osteopaatin käsittelyt auttoivat paljonkin. Lisäksi olemme alkaneet tehdä juoksulenkkejä, jolloin Tontulle tulee pitkäkestoisempia ravilenkkejä. Hihnalenkillä Tonttu peitsaa aika pitälti ja irtipitolenkillä ottaa spurtteja ja niin edelleen, eli puhdasta ravia on tullut aika vähän. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti