keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kontakti -teemana kurssilla + ryhmäagit

Nyt on tokot jäänyt vähän vähemmälle, niihin pitäisi kyllä tsempata ja löytää päivittäin aikaa tehdä edes jotain pientä. Viikonloppu hurahti töissä ja sunnuntaina olin Keravalla toisen ei-koira harrastuksen parissa. Tontun jätin siskolle Lahteen päiväksi hoitoon. Hyvin oli mennyt tyttöjen kanssa ja hihnalenkkeilyt olivat myös sujuneet ilmeisesti ihan ok.

Pääsimme seuramme tai oikeastaan enemmänkin Marikan järjestämään kontakti -teema kurssille. Meillähän ei ole ollut varsinaista kontakti ongelmaa, vaan ongelmana on ollut puomin ravaus. No ekalla kerralla meillä oli sellainen ympyrärata, jossa oli kaikki kontaktit. Ideana siis, että kouluttaja näkee, miten kukin ne tekee. No mehän näytettiin meidän "hidas puomi", Tonttuhan siis päättikin töpöttää puomin laukalla! Jeee!!! Mutta ongelmahan oli sitten se, että ei siellä puomin päässä näkynyt mitään 2o2o-alastuloja.... No otettiin uudestaan, ja nyt tykitti puomin vielä kovempaa, mutta edelleenkään ei 2o2o alastuloja emme nähneet. Siitä sitten kuitenkin jatkoimme keinun ja A:n. Teimme A:lla harjoitteen, jossa koira palkataan 2o2o-asennossa lelulla. Tonttu palkkautui älyttömän hyvin Marikan leikittäessä. Neljännellä toistolla minä palkkasin, jolloin ei enää leikkinyt niin hyvin. Tonttu saattoi jo hieman väsähtää. Nyt sitten kotona kaivettiin laatikko esille, ja aloin vähän vahvistella 2o2o-asentoa. No oon niiin iloinen vauhdikkaasta puomista, vaikka nyt alastulo teettäneekin vähän enemmän töitä.

Tänään ryhmäageissa kolme vähän vaikeampaa radanpätkää. Eivät radat nyt niin vaikeita olleet, mutta meille ne vaan oli .Ekan radan Tonttu teki hyvin. Toka oli aavistuksen huonompi ja kolmas melko huono, siis keskittymiskyvyltään. Tontun oli siis ei siis jaksanut keskittyä. Mutta pitää harjoitella, ei se keskittyminen muutenkaan tule. Pakkovääntämisellä saatiin loppuun onnistunut kolmen esteen suoritus! Jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti