perjantai 18. lokakuuta 2013

Keskiviikon ryhmätreenit ja agiepikset

Keskiviikon ryhmätreeneissä oli kiva suoraa helppoa pätkää. Radalla myös puomi, keinu ja kepit. Sen verran oli vaikeutta, että olisi pitänyt saada kääntymään pienellä kaarella, mutta siihen me ei pystytty... Ekan pätkän Tonttu teki hyvin. Toisella kerralla tuli virhe kepeillä, joista olisin ottanut uudelleen. Tässä vaiheessa pakka hajosi kokonaan, ja Tonttu otti voimakkaasti häiriötä viereisen ryhmän koirasta. Tästä Tonttu joutui jäähylle. Lopuksi otimme vielä kertaalleen, ja oli jo parempi, mutta ei hyvä. Tontun kanssa vaan pitää olla itse niin määrätietoinen, silloin se sujuu.

Eilisistä agiepiksistä ei jäänyt juuri kerrottavaa. Vaikka saimmekin radalta ehkä ainakin 5 x hyl, ei se loppujen lopuksi niin kovin huono rata. Tässä kun on ehtinyt asiaa yön yli miettiä. Suurin ongelma radalla on kuitenkin ohjaaja, jotenkin kun Tonttu tulee sen verran kovaa, niin mulla on koko ajan olevinaan hirmu kiire, jolloin ohjaus on hätäistä ja muun muassa takaakierrot ei onnistu. Eilen siis jo kakkosesteeltä hyl, joka oli takaakierto, ohjaukseni oli ihan liian hätäinen. Siitä kuitenkin jatkettiin matkaa kohti puomia, tässä jäi yksi hyppy välistä. Puomi oli muistaakseni melko hidas, mutta alastulo oli ok. Puomin jälkeinen takaakierto ei myöskään onnistunut. Pituus oli ok, keinulla liikuin liikaa eteenpäin, jolloin ei tehnyt varsinaista lentokeinua, mutta töppönen ei osunut kontaktille (keinulla meillä ei ole 2o2o- alastuloa). Koska rintamasuuntani oli eteenpäin, kävi Tonttu tekemässä pussin jo tässä vaiheessa, eikä siis kääntynyt hypylle. Miten olisi voinutkaan kääntyä, jos en näytä, että käännytään. Pussista tuli hypylle, joka tehtiin väärästä suunnasta, ja siitä sittten putkeen ja A. A:n alastulo oli hyvä ja kehuinkin sitä siitä pitkään. Taas takaakierrossa ohjaaja hätiköi ja se ei onnistunut. Sen jälkeen oli suora putki ja suorassa linjassa rengas. Jäin liian kauaksi Tontusta, ja Tonttu ei lukenut rengasta. Otettiin renkaan takaa uudelleen. Renkaan jälkeen vuorossa oli kepit suljetusta kulmasta. Tonttu haki erinomaisesti itsenäisesti kepit. Kepit olivat hitaat, mutta teki oikein. Keppien jälkeinen takaakierto onnistui! Jee! Siitä sitten loppuun mentiinkin oikein putki, pussi, muuri ja hyppy.

Yhteenvetona siis:
+Tonttu oli radalle lähtiessä rauhallinen ja jäi odottamana rauhassa
+teki teknisesti oikein kontaktit
+itsenäinen suljetun kulman keppihaku
-ohjaajan hätäisyys
-ohjaajan päämäärättömyys
-keppien hitaus
-Tontun ylikuumeneminen (tosin ylikuumenemisen jälkeen saatiin vielä loppuun hyvä pätkä)

Tänään käytiin aamulla juoksemassa lentokentän ympäri. Ohjaajalle kunnon kohotusta ja koiralla hyvä pitkä palautteleva ravilenkki. Että näillä sitten mennään sunnuntaille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti