sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

3x tokot ja 2x agit

Tiistai-illan tokot
Tehtiin luoksetuloa lyhyeltä matkalta (oppii kiertämään). Seuraamisen paikkaa naksulla ja tässä myös palkkausta lelulla. Kakeja takapalkalla.

Keskiviikon agit
Itsenäiset treenailut. Harjoiteltiin kääntymistä. Ensin ilman rimoja ja vikalla oli rimat 35:ssä. Kokeilin yksittäistä hyppyä namialustalla 40 sentissä, minusta ei hypännyt hyvin. Paikallaolot oli hyvät. Kerrankin.

Torstai-illan tokot
Vauhtinoutoa. Kakeja takapalkalla. Saatiin häiriötä, joten tehtiin kontaktia pelkästään häiriössä. Jatkettiiin muuta treenaamista kun häiriö lähti... Merkkiä. Prkl haukkui. Rauhoitettiin tilanne. Ja maltillisesti, nyt tuli melko hyviä toistoja. Tosin kun kotiin päästiin, niin oli pakko vielä käydä pihalla ottamassa muutama hiljainen toisto.

Perjantain agit ryhmätreenit
Tehtiin suoraa pätkää, jossa muitakin esteitä (rengas, pussi ja muuri). Tontulla ekalla kierroksella rimat 35 cm. Ja tokalla 40 cm. Tokalta kierrokselta on pieni video. Tämä oli pisin pätkä mitä ollaan tehty. Tehtiin myös irtoamista, eli edessä namilautanen. Liikun hitaasti, sillä sain ekalla kierroksella telottua etureiteni. Sen jälkeen vielä puomia yksittäisenä esteenä. Loppuun otettiin vielä 45 cm:n hyppyä, se oli liikaa ja Tonttu kiersi. Hypyt ahdistaa.

 

Lauantain tokot
Seuraamista naksulla, oikeaa paikkaa. Makupala kädessä. Merkkiä. Luoksetuloa. Yritin ottaa jäävistä seisomista, mutta Tonttu ei tajunnut. Ei olla otettu pitkään aikaan sisällä, joten otettava ensin sisällä. Joten otettiin luoksetulon pysähdystä. Se oli hyvä. Tällä hetkellä on siis käsi ja sanallinen, mutta käsi pitää häivyttää pois.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti