torstai 14. kesäkuuta 2012

Viikon kuulumiset

Viime viikonloppuna käytiin vielä tokoilemassa. Tehtiin luoksetuloa, ilman käsiapua. Ei vielä loppuasentoa. Vauhtinoutoa. Liikkeestä maahanmenoa, käsiapu. Ja paikallaoloa (maassa).

Sisätreeneissä on tehty tunnaria. Tämän lopputuloksena kaikki kapulat haisee omille, joten olen niitä keitellyt. Tunnarin opetustekniikkaa vaihdan, sillä naksulla ei Tonttu tajua, että sillä on jotain väliä kumman kapulan tuo. Päästiin siis vaiheessa, että on oma sekä yksi ylimääräinen. Tätä lähetään työstämään yhden kapulan piilottamisella, johon sitten jossain vaiheessa lisätään vieraita kapuloita. Kakeja on myös tehty sisällä sängyssä sekä takapalkalla.

Tiistai-iltana tehtiin lähikentällä pienet tokot. Seuraamista. Liikkeestä seisomista ja luoksetuloa. Mulla ei ollu naksua eikä lelua mukana... Mutta hyvät oli treenit.

Tänä aamuna käytiin aksaamassa. Otettiin vain keppejä ja kontakteja. Puomille saatiin jopa laukkaa ylösnousuun, jes. Työvoitto. Ilmeisesti puomin hitaus on johtunut, että Tonttu aristaa hieman puomia. Nyt ollaan tehty useammin kokonaisena, niin on tehnyt rohkeammin. Kepeiltä otettiin jo kolme ohjuria pois. Yksikään ohjuri ei ollut vierekkäinen, seuraavalla kerralla tästä jatketaan. Vaikuttaa sille, että ohjurit saa nopeasti pois. Hyvä niin! Eihän tarkoituksena ole oppia ohjureita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti