perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Maantantaina käytiin sitten eläinlääkärissä tyhjentämässä anaalit. Vähän vaikutti, että olisiko anaalit kipeät, no nestettähän siellä oli runsaasti. Nyt sitten menee Eukanuban agility -ruoka vaihtoon. Britt Caren lammasriisiähän Tonttu söi aiemmin, nyt otin sitten Britt Caren lammasriisin aktiivina. Lisäksi jätän nappulat vähemmälle, ja siirryn enemmän raakaruokintaan, en kuitenkaan kokonaan. Eli rustoja, lihaa, kasvissosetta myös.

Tiistaina kävin ensimmäisen kerran ikinä Tontun kanssa pyöräilemässä. Ekaan 100 metriin meni ehkä puoli tuntia, mutta sen jälkeen saatiin ihan sujuva lenkki tehtyä. Pyöräily / juoksu on "pakko" ottaa mukaan ohjelmistoon, sillä minun kävelyvauhdilla Tonttu pääsääntöisesti peitsaa. Olen siis joutunut rajoittamaan Tontun irtipitämistä, on vain muutama paikka, jossa uskallan pitää sitä irti (yksi läheinen pelto). Sillä herrallahan on aika suuri riistaviesti. Toki koko ajan vahvistetaan / opetetaan, että tullaan luokse käskystä. Mutta pari jänisjahtia oli minulle liikaa. Molempiin siis lähti jäljeltä, ei näkölähdöstä. Kaupunkimetsä on kuitenkin kaupunkimetsä, ei ne tiet niin hirveän kaukana ole. Pari viime viikkoa on mennyt hyvin.

Keskiviikkona käytiin ottamassa agia. Tehtiin kasvava sarja. Edelleenkään ei mennyt niin hyvin kuin mitä on mennyt aiemmin. Keppejä, nyt saatiin kaikki 12 keppiä ohjureilla. Oli hyviä toistoja. Muutamat kontaktit.

Tänään aamulla käytiin myös treenaamassa keppejä ja kontakteja. En ottanut hyppytekniikkaa, sillä pidetään siitä nyt vähän taukoa, ennen kuin hyppytekniikka kurssi alkaa. Kepit oli hyvät. Nyt pitää varmaankin alkaa ottaa ohjureita pikkuhiljaa pois. Kontaktit ihan jees. Pitkästä aikaa tehtiin myös keinun rämäytystä, Tonttu oli vähän varovainen, mutta sekin lähti sujumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti