maanantai 3. lokakuuta 2011

Pentuagi ja viimeinen pentutoko

Kaikesta huolimatta kävimme viime viikon tiistaina ekalla penturyhmän kerralla Tontun kanssa. Tontulle vaikeinta oli häiriö, sillä aiemmin olemme olleet aina yksin hallissa. Teimme putkea lelupalkalla, putki oli jo vähän mutkalla. Sen jälkeen tehtiin eteen hyppyä kahdella suoralla hypyllä, lelu oli palkkana maassa. Meni hyvin. Lisäksi leikittiin paljon, sillä haluaisin, että Tonttu palkkautuisi lelulla. Meillä ei ole vetäjää, vaan teemme sitä mitä kukin haluaa tehdä. Kontaktien opettamiseen sain hyvät neuvot, niillä yritetään. Eli harjoitellaan paikka ensin kotona, ja sitten vasta kun siinä on kesto sekä häiriö, niin sitten vasta kontakti viedään hallille. Tätä varten raahasin töistä lavan olkkariin, kenen olkkarissa ei olisi lavalle tilaa???

Keskiviikkona oli Tontun pentutokon viimeinen kerta. Kerrattiin lähinnä kaikki liikkeet. Saatiin melkein yksityisopetusta, sillä paikalle tuli vain Tonttu ja slkn Tellu (tai jotain sinnepäin). Maahan menot sujui ilman käsiapuja. Pääsen menemään sivulle, eli Tonttu kestää lähellä olon, siitä täytyy tehdä vielä mukavampaa. Istumista myös tehtiin sekä seisomista. Istuminen on loistava. Kontakti pysyy hyvin, vaikka on häiriötä. Nyt pitää muistaa harjoitella ärsykekontrollia.

Viime viikko oli hyvin vaikea itselle. Tonttu oli ihan reppana, kun Leimua ei enää ole. Pari ekaa iltaa Tonttu oli äärettömän rauhallinen, nyt pikku hiljaa on alkanut kantaa ja leikkiä leluilla entiseen malliin. Mutta rakasta pientä ruskeaa muurahaiskarhua on vaan niin ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti