perjantai 7. lokakuuta 2011

Ageja

Tiistaina oli vuorossa jälleen pentuagi. Meitä tuli paikalle vain kaksi koirakkoa. Ekaksi kun päästin Tontun irti, niin Tonttu kävi itsenäisesti tekemässä kaikki kolme radalla ollutta putkea... Tontulle otimme uutena esteenä renkaan mini/medi -korkeudelta. Tonttu meni oikein hienosti, avustaja piti kiinni, ja minä kutsuin renkaan toiselta puolelta. No problems. Tontulle olin suunnitellut kolmeen esteen sarjaa (putki, hyppy=siivekkeet ja putki). No Tontulla oli kova vauhti päällä, niin ei tainnut kertaakaan osua siivekkeiden välistä, mutta ei haittaa! Tonttua palkkasin pelkästään lelulla, namin annoin vain, kun lopetin leikin. Hyvin toimii.

Eilen käytiin pitkästä aikaa hoffi Demin kanssa lenkillä. Tonttua alkuun vähän jänskätti, mutta tunnistettuaan Demin ei ollut mitään ongelmia, jonkin verran intoutuivat jopa leikkimään.

Tänään kävin itekseen aamulla vähän ottamassa agia. Ja ei siitä voi tulla kuin hyvälle tuulelle. Esteet oli edelleen lähes samalla tavalla kuin tiistaina, joten otettiin sitä putki, hyppy, putki juttua, mutta ilman hyppyä. Vauhtia riitti. Sen jälkeen pieni levähdys, ja sitten kahta hyppyä (edelleen hypyt = siivekkeet). Paikallaoloa pitää treenata, jotta pääsee hypyn toiselle puolelle kutsumaan ja jolloin olisi helpompi ohjata seuraavalle hypylle. Lopuksi vielä leikkiä.

Seuraavalla kerralla pentuagissa suunniteltiin, että otetaan uutena esteenä pussi. Ja nyt itse ajattelin, että myös keinua voisi alkaa treenata penturyhmän treeneissä, jolloin on avustaja. Kontakteja ei otetakaan ennen kuin ne saadaan kotona kohdilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti