keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Fyssarilla

Eilen käytiin fyssarilla (Patricialla) Kouvolassa. Patrician mukaan niin oudolta kuin se kuulostaakin, niin Tonttu on parempi. :) Patriciaa kuitenkin mietitytti se, että miksi Tonttu oli kuitenkin lähes kauttaaltaan jumissa, vaikka se on hierottu auki vain kuukausi sitten, eikä olla edes treenattu hyppytekniikkaa lukuunottamatta. Yksi syy mahdollisesti on liian vähäinen veden juonti, joten nyt kiinnitän tähän huomiota, eli juotan Tonttua aavistuksen enemmän. Toinen mahdollinen syy on se, että Tonttu on koko ajan jännittyneenä (pullistelee), mikä jäykistää lihaksia. Kastrointi voi vaikuttaa myös tähän positiivisesti. Jatkosuunnitelma seuraavalle kolmelle kuukaudelle on se, että jumppaamista jatketaan, tokoa saa tehdä normaalisti (myös vauhtiliikkeitä) ja agilityn hyppytekniikkaa joka toinen viikko. Mukaan saa ottaa muitakin harjoitteita kuin perussarjan. Puolessa välissä fyssarin hieronta Lappeenrannassa ja kolmen kuukauden kuluttua Patricialle. Toivotaan, että sitten saadaan lupa treenata agia. Tästä syystä katsoin parhaaksi jättää Tontun treeniryhmästä kokonaan pois, sillä ei ole edes varmuutta kolmen kuukauden päästä siitä, että Tonttu saisi luvan treenata. Mutta nyt saadaan kuitenkin jatkaa tokoa kunnolla, jippii! 

2 kommenttia:

  1. Sitä mäkin oon miettinyt että johtuuko noi jumit osittain just siitä että se on koko ajan jännittyneenä, on kyllä hassua että se on jumissa ihan koko ajan. Toivotaan että toi kastrointi ehkä rentouttaisi pullistelua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan tosiaan, että Tonttu rentoutuu kastroinnin myötä. Ei oo vielä tapahtunut... Ja että lihasjumitukset loppuisivat.

      Poista