lauantai 27. syyskuuta 2014

Tokoilemassa


Eilen saatiin porkkis-seuraa tokotreeneihin, Olimme Voisalmen koulun kentällä. Tontulle ekassa setissä alokas kokonaisuudessaan läpi. Ollaan tehty hirveän vähän kokonaisuustreeniä, koska kokeisiin ei ole ollut asiaa. Palkkailin satunnaisesti kesken liikkeen, liikkeiden jälkeen tai siirtymien jälkeen. Seuraamisissa keskittyminen ei ollut oikein kohdillaan, samoin liikkeestä maahanmenossa, mutta liikkeestä seisominen oli hieno, samoin luoksetulo. Hyppyä ei ollutkaan. Sama kuin viimeksi, eli seuraamisiin tarvitaan intesiteettiä lisää, eli keskittyminen olisi kohdillaan heti alusta asti. Tokassa setissä ruutua. Kolmessa ekassa ruokakippo ja vika tyhjänä ok. Eka oli hidas ja otti häiriötä, mutta loput oli vauhdikkaita. Sen jälkeen vielä kaksi varastusnoutoa. Eka loppuasentoon asti, toka palkka vauhdista. Loppuun vielä paikkamakuut sekä Taimin että Surin kanssa ja paikkaistuminen Taimin kanssa.

Kaisla kävi lopuksi leikkimässä ja hyvin leikkikin. Aluksi meinasi vähän jännittää, mutta hyvin rentoutui. Lopuksi käytiin vielä lyhyt lenkki koirien kanssa. Kaisla sai mukavia kokemuksia kilteistä aikuisista koirista. :)

Eräs yhdeksän-viikkoinen alle viisi kiloinen mustavalkoinen mytty kiipesi eilen ensimmäistä kertaa sohvalle... Että näin. :-)

1 kommentti:

  1. Kiitos vielä kivasta treeniseurasta! Meidän treenailuja voi seurata uudesta blogista, johon pääsee tuota meikäläisen eli Taimiston nimeä klikkaamalla. :)

    VastaaPoista