perjantai 12. helmikuuta 2016

Maanantain agit ja torstaina fyssarilla

Maanantaina normaalit viikottaiset agit Kiitorekulla. Ulkona ja kentän ulkopuolella minulla oli vaikeuksia saada Kaisla purkamaan itseään palloon. Tätä pitää yrittää "treenata". Nyt Kaislalla oli vain todella suuri hinku kentälle. Siellä kykeni purkamaan itseään palloon, mutta ihan hirveästi omaa kallista treeniaikaa ei viitsisi käyttää vireen alentamiseen. Tehtiin elämämme paras pätkä, ja se on myös videolla. Olin niin onnellinen viidestä peräkkäin suoritetusta esteestä! Sen jälkeen pientä este -kuviota yhdistettynä keppeihin. Tälläkään kertaa Kaisla ei kyennyt keskittymään keppeihin, mutta positiivisesti ajatellen kykeni pujottelemaan kuusi keppiä. Onneksi Sampo ehdotti keppien lyhentämistä. Kyllä se tästä! Oli ihan eri fiilis kuin viime viikon treenien jälkeen!



Torstaina ajelin Kouvolaan Patricialle Kaislan kanssa. Kaisla oli paljon paremmassa kunnossa kuin viimeksi, Selvästi olen saanut ravin määrää lisättyä! Vaikka viime aikoina juoksulenkit ovat jääneetkin, mutta hihnalenkkien määrää olen lisännyt huomattavasti. Vatsalihakset olivat vähän jumissa, samoin lyhyeltä pätkältä selkkä, mutta muuten ei ollut moittimista! Kiva fiilis! Jumpattukin on viime aikoina paljon ahkerammin kuin ennen edellistä käyntiä. Tästä on hyvä jatkaa. Kuukauden kuluttua normaalille fyssarille ja kahden kuukauden kuluttua taas Patricialle. 

Palloon purkaminen on auttanut myös hihnalenkkeilyä. Sillä saan aina välillä Kaislan kierroksia alemmaksi. Vaihteeksi taas tuntuu sille, että eiköhän Kaislastakin ajan myötä kuoriudu ihan kunnon koira-kansalainen. :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti