perjantai 14. marraskuuta 2014

Viikon kuulumiset

Tosiaan Mette on ollu mukana tämän viikon, ja kaksi kertaa kävimme treenaamassa. Kepit tuottavat ongelmaa, jostain syystä Mette jättää ne kesken puolivälissä. Niitä on sitten jankattu... Tänään oli ihan huippua tehdä 20 esteen rataa, wuhuu! Meten kanssa vielä on niin hienoa, kun se menee sinne minne ohjataan ja tekee todella pientä kaarrosta. :) 

Kaisla kävi leikkimässä molemmilla kerroilla. Kaisla leikkii hyvin vetoleikkejä, mutta jos lelun heittää, niin se ei sitä siellä lähde kuljettamaan ollenkaan, menee vaan häntä heiluen lelun luo. Tänään kun tultiin loppuverkka -lenkiltä, niin hallilla oli enemmänkin porukkaa. Kaislalle tuli taas uusia kokemuksia. Mutta hitsiläinen, haukkuvat sheltit aiheuttivat myös Kaislassa haukkumisreaktion... Se ei ole aiemmin toisille koirille haukkunut. No siitä sitten tuli pientä palautetta, niin sen jälkeen oli ihan maltillisesti.

Tonttu tokoili molemmilla kerroilla ulkona. Tehtiin ruutua. Sitä pitää vaan tehdä paljon, jotta hiffaa sen oikeasti. Lisäksi tehtiin seuraamista Bångin koulutuksessa tulleiden ohjeiden mukaan. Tänään tehtiin myös suoria luoksetuloja, ihan jees. Ja edellisellä kerralla luoksetulon stoppeja ja maahanmenoja.

Olin ajatellut, että Mette olisi pidempään, mutta nyt on sen verran tekemistä pennun kanssa, että mielellään laittaisin Tontunkin viikoksi hoitoon... Kaisla on siis keksinyt autot ja hihnassa vetämisen. Hihnassa vetäminen on rauhoittunut vaihdettuani valjaat pantaan. Autoista on saanut ihan kunnon palautetta, mutta jotenkin välillä se menee ihan hyvin, ettei huomaakaan autoja, mutta taas välillä kyttää...

Ruokaa!

Kahden kerroksen väkee

2 kommenttia:

  1. Ai siullakaan ei saa pennut olla sohvilla.... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu koirat ei saa olla sohvilla... ;-) alkuun oli sallittu koirien oma sohva, mutta kyllä ne saa "ihmistenkin" sohvalla olla.

      Poista