torstai 6. marraskuuta 2014

Tokoa & agia

Tänään käytiin heti aamusta agihallilla treenaamassa. Tonttu teki neljä puomia hetsaten. Eka oli vähän laiska, alastulon ravasi. Kolme seuraavaa oli laukalla, jee! Kaisla kävi leikkimässä. Leikittiin ihan vetoleikkiä ja opeteltiin kuollutta lelua. Lopuksi vielä muutama istuminen.

Tontun ilmoitin huomiselle Tiina Bångin tokotreeneihin, joten agin jälkeen treenasimme tokoa hallin pihassa. Tonttu teki ruutua, vuorotellen ruokakupilla että ilman. Tuntuu, ettei se vieläkään ole ymmärtänyt ruutua. Tokassa setissä seuraamista. Oli ihan hyvä vire. Lopussa alkoi jätättää. Muutaman luoksetulon stopit ja maahanmenot. Stoppi on hieno, maahanmenossa tulee laukka-askeleita käskyn jälkeen... Loppuun vielä ohjatun suuntia (ei olla tehty koko kesänä), ihan ookoo.
 
Kaisla huusi ihan järkkyä huutoa koko Tontun treenin ajan autossa. Tontun kanssa tehtiin pieni loppuverkka, ja huuto vain jatkui. Noin 10 minuutin kulutttua oli hiljaa, ja pystyin avaamaan takakontin. Yhdessä vielä juoksentelua ja loppuverkkaa, oikein mukava päivän aloitus.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti