maanantai 18. helmikuuta 2013

Lahdessa Korkeavireellä treenaamassa

Eilen vietettiin hieman jälkikäteen Jaavan 10-v synttäreitä treenaillen Korkeavireellä mukavalla pienellä porukalla. Tonttu teki tokoa, alkuun seuraamista. Tonttu alkoi komentamaan minua haukkuen, mitä ei ole tehnyt pitkään aikaan, ja minä en oikein osannut reagoida siihen oikein. Lopulta kuitenkin päästiin tekemään (=oli hiljaa) ja teki tosi hyvää seuraamista. Käännöksetkin ovat melko ok. Täyskäännöstä täytyy treenata, ja siihen sain hyviä vinkkejä. Minähän pelkään siinä, että Tonttu pudottaa kontaktin. Ja niinhän se sitten tekeekin. Sen jälkeen tehtiin ruutua. Tähän myös sain hyviä vinkkejä. Tontulle on laitettava se ruokakuppi sinne. Tontulle nami on kuitenkin parempi motivaattori kuin lelu. Ruokakupilla saadaan todennäköisesti parempi motivaatio ruutuun kuin lelulla, ja ehkä pystyy tekemään kerralla muutaman toiston enemmän. Tokalla setillä tehtiin täyskäännöksiä ja muutamat kepit. Korkevireellä on aika kaameat kepit, mutta halusin tehdä ne muutaman kerran, jotta Tontulle tulee kokemusta myös erilaisista kepeistä.

Loppuverryttelynä käytiin vielä kaikkien (Tiinan, Lauran, Anna-Leenan ja Maijan) kanssa yhdessä ja Tonttu oli ihan rennosti hihnassa, vaikka oli monta vierasta koiraa, ja joista yksi oli uros. Mukavien treenien päätteeksi vielä syömään hyvää ruokaa. Olipa mukava päivä. :)

Muutama kuva Tontusta ja minusta. Kiitos Tiinalle. Kuvien laatu tosiaan ei päätä huimaa, valaistus ei ihan riittänyt tarkkoihin kuviin.
Mukana menossa oli myös aika ihana bc-poika Neo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti