lauantai 19. tammikuuta 2013

Parit agit

Tiistaina itsenäisesti hyppytekniikkaa. Perussarja vinossa, viides toisto suorana, ihan ok. Set point: 35-45-50-55-50-45-35. Ok. Hyppäsi vähän nykäisemällä korkeimmat korkeudet, mutta muuten ihan varmaa. Eli ei kieltäytynyt hyppäämästä. Uudestaan vielä perussarja, ekat vinossa ja viides toisto suorassa, edelleen melko ok. Loppuun vielä muutamat kepit, kun Tonttu niitä niin innokkaasti tarjoili.

Keskiviikon ryhmätreeneissä alkuun oli vähän vaikeampi rata ja sen jälkeen helpompi juoksu pätkä. Radalla oli myös puomi pitkästä aikaa. Ensimmäistä kertaa ikinä Tonttu laukkasi ylösmenon, jee! Toki tasaisen osuuden ja alastulon ravasi, mutta tämä oli jo paljon eteenpäin. En ole siis ottanut mitään stressiä puomin hitaudesta, sillä meillä on ollut muitakin ongelmia, joihin olen panostanut. Tonttua on siis alusta asti jännittänyt puomi, kun sitä on tehty kokonaisena. Tonttu oli ihan kivassa vireessä ja teki hyvin töitä. Eka rima oli 45, muut 50 ja yksi oli 55. Kaikki meni hyvin.

Loppuviikko olikin sitten kovaa pakkasta, joten ei olla treenattu. Tontulla joutuu käyttämään yli 20 asteen pakkasilla takkia lenkeillä, sillä Tontulla ei ole pohjavillaa (ei ole ikinä ollutkaan). Se alkaa heti palella ja nostella tassuja, vaikka olisi liikkeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti