tiistai 9. lokakuuta 2012

Treeniä

Sen unohdin edellisestä päivityksestä, että sunnuntaina treenien jälkeen ehdittiin vielä käydä lenkillä Demin kansssa. Oli mukavaa.

Eilen tarkoituksena oli käydä treenaamassa tokoa, mutta sateen takia minua ei vaan huvittanut, joten käytiin sitten pitkällä lenkillä, kun vielä ehtii valoisan aikaan. Sisällä sitten tehtiin perusasentoa, suuntia, pitkästä aikaa innostuin naksuttamaan, ja Tonttuhan tarjoaa. Tarkoituksena siis etujalat laatikkoon ja siitä sitten pyörittäisi takapäätä ympäri etujalkojen ollessa laatikossa. Päästiin siihen asti, että etujalat jo menee laatikkoon. Mutta niin arvasin, niin sen jälkeen alkoi tarjoamaan 2o2o:ta...

Tänään aamulla innokaasti keppejä. Nyt aloitettiin kolmella ohjurilla, oli tyyliin joka kolmas. Hyvin meni. Päästiin yhteen ohjuriin, ja nyt meni jo hyvin. Yhden kerran vain meni sekaisin, ja silloinkaan ei tarvinnut helpottaa, vaan toisella yrityksellä onnistui. Yhdellä ohjurilla siis onnistuneita suorituksia molemmin puolin. Ohjuri oli keskellä. Treenit kuitenkin aloitettiin hyppytekniikan perussarjalla, jossa toka ja neljäs 35 cm:ssä, muuta alimmalla. Tein hyppysarjan puomin viereen, en oikein ajatellut, niin ekalla lähetyksellä Tonttu hyppäsi ekan hypyn ja sen jälkeen olikin sitten puomin alastulolla... No toisella kerralla menin vastaanottamaan, niin meni hyvin. Tehtiin neljä toistoa, ja viimeisen lähetin, joka meni hyvin. Lopuksi oli pakko ottaa vielä puomin ja putken erottelua, kun putki oli valmiina puomin alla. Ja haastavaahan se oli. Mutta lopulta saatiin onnistumisia yhden hypyn takaakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti