tiistai 16. lokakuuta 2012

Kepeillä nolla ohjuria

Viime viikon torstaina olisi ollut seuran järjestämät epikset, mutta itse olin jotenkin niin väsynyt, etten jaksanu lähteä niihin. Käytiin pitkällä lenkillä valoisan aikaan ja kotona tehtiin muutama tunnari. Oli ihan supereita. Eli oma oli heti alkuun vieraiden seassa. Kolme toistoa ja joka kerta toi oman.

Viikonloppuna olin itse Riikassa reissussa ja Tonttu oli Mikkelissä hoidossa. Tontulla oli ollut siellä oikein mukavaa. No onhan se mukavaa, kun kolmeen päivään ei tarttee hihnaa ollenkaan. Kuulemma nykyään senkin kanssa jo pärjää. Heti maanantaina piti jo Tonttu käydä hakemassa pois, jotta päästään tänään tokotreeneihin.

Eilen illalla tehtiin vähän kakeja m-i ja i-s (m-s on tauolla, kun se ei ole edistynyt). M-i on oikein hyvä, i-s alkaa myös hiljalleen toimia, tosin siinä ei ole vielä yhtään välimatkaa. Tänään aamulla käytiin aksaamassa. Tehtiin hyppytekniikan pituuden arviointia. Oikein hyvällä rytmillä Tonttu teki. Seuraavaksi kepit, Aloitettiin kolmella ohjurilla, jotka saatiin pois. Sen jälkeen tehtiin samaa harjoitusta kuin viime viikon ryhmätreeneissä, eli paikallaoloa ja kolme estettä. Nyt Tonttu pysyi ihan mielettömän hyvin paikoillaan. Tuli muutamia pudotuksia, ja sitten alkoi varastaa namikipolle, joten madalsin hieman korkeutta (45-55), jotta saatiin onnistuminen. Ja lopuksi vielä muutamat kepit ilman ohjureita. Hyvin meni. Tänään siis vielä tokotreeneihin. :) Välillä vapaapäivät ovat ihan mukavia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti