sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Treenejä

Keskiviikon ohjatuissa agitreeneissä oli teemana takaaleikkaus. Ihan mukavia pätkiä, mutta Tonttu ei irtoa takaaleikkauksiin kovinkaan hyvin. Etenemistä eteenpäin pitää vahvistaa. Muuten tehtiin kivoja lyhyitä treenipätkiä, kerralla ei tullu liikaa. Loppuun vielä kiva vauhti ympyrä tavallaan, eli suoraa etenemistä. 

Torstaina tehtiin pihalla muutama tunnari. Oma oli heti vieraiden seassa, hyvin toi oman joka kerta. Tokon tämän hetken suurin ongelma on perusasento. Tonttu ei tiedä ilman apuja, mihin kohtaan ja miten tulla. Tämä heijastuu kaikkiin meidän liikkeisiin, sillä emme pysty harjoittelemaan oikein mitään liikettä loppuun (luoksetulo, tunnari, nouto jne.). Nyt onkin seuraamisen ja perusasennon kanssa menossa tehokuuri.

Perjantaina käytiin Emilian ja lapinporokoira Leimun kanssa tokoilemassa jäähallin parkkiksella. Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Melko hyvin Tonttu pysyi. Tehtiin perusasentoa ja seuraamista. Liikkeestä maahanmeno ok. Ja luoksetulo käsi avulla. Paikkamakuuta ja paikkaistumista myöskin. Aika herkästi Tontun pää kääntyi kaveriin päin. Tämä vaatii runsaasti treeniä.

Viikonloppu on otettu ihan rennosti. Vähän sisätokoja, pitkiä lenkkejä ja lenkillä muutamia luoksetuloja ja luoksetulon stoppeja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti