tiistai 30. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Viikonloppu vietettiin pitkästä aikaa Mikkelissä, ja siellähän oli mukavia kavereita, eli Jaava, Myrtti ja Mette. Muutamia kuvia viikonlopusta.
Eilen lenkillä törmättiin Hannaan koirineen, joten jatkettiin lenkkiä yhdessä ja Tonttu sai juosta Sintin kanssa, Muuten eilen emme tehnetkään muuta.

Tänään aamulla oli tokotreenit FK-radan luona. Tonttu teki seuraamista, noutoa ja kakeja. Treenit meni oikeastaan ihan hyvin. Seuraamiseen pitää alkaa tehdä käännöksiä. Tonttu otti jonkin verran häiriötä paikasta. Mutta meni paremmin kuin viimeksi siellä.

Tokotreenien jälkeen oli pakko pysähtyä agihallille kotimatkalla. Tavoitteena oli ottaa lyhyt treeni, muutamat kontaktit ja kepit. Kerrankin pysyin suunnitelmassa. Tontulla oli tosi kiva vire. Tehtiin siis alkuun muutamat kontaktit, namilautanen oli edessä, jotta katse olisi eteenpäin. Sen jälkeen keppejä, laitoin vain toka väliin yhden ohjurin, jonka sain ottaa pois muutaman toiston jälkeen. Kaikesta parasta oli se, että hurautin Tontun kepeille putken kautta ja tein takaaleikkauksen kepeillä, nolla ohjuria, ja Tontulla oli vain katse eteenpäin ja pujotteli keppejä. Jes! Kiva oli saada Tontulle hyvä fiilis agista, kun viimeksi se oli niin ahdistavaa, mutta selkeästi meidän on pidettävä taukoa hypyistä.

1 kommentti: