maanantai 27. elokuuta 2012

Viikko taas on vierähtänyt

Aika menee älyttömän nopeasti ja ei meinaa ehtiä tekemään päivityksiä... Viime viikolla treenattiin tokoa melko paljon sekä itsekseen kotona että kentällä ja keskiviikkona käytiin Emilian ja Leimun kanssa jäähallin parkkiksella. Tällöin tehtiin luoksepäästävyys ja paikallaoloja, Tontulle tein molempia istuen ja maaten. Perusasentoa ilman käsiapua. Liikkeestä seisominen. Liikkeestä maahanmenoa. Näitä vaan pitäisi treenata eteenpäin.

Tiistaina käytiin fyssarillä, ja jumeja ei ollut enää. Nyt vaan kotiohjeena venyttelyä säännöllisesti. Sitä olen yrittänyt tehdä jonkin verran.

Perjantaina kuuden viikon tauon jälkeen agitreenehin. Tontulla intoa piisasi, aluksi se vaan veti ympyrää putken kautta... Meillä oli ensimmäisen kerran musta putki, eikä se siis haitannut menoa yhtään. Tehtiin keinua yksittäisenä, se meni ihan hurjasti eteenpäin. Avustaja vain pikkasen jarrutti alastuloa. Kepeillä oli viisi ohjuria. Kokonaisuudessaan kivat pätkät ja treenit.

Sunnuntaina oltiin Luumäen näyttelyssä. Pitkästä aikaa olin näyttelyssä, jolloin aurinko paistoi. Oli ihan mukavaa, vaikka kehä olikin myöhässä. Lapinporokoirilla tuomarina oli Jaana Hartus, joka antoi Tontulle EH:n. Tässä vielä Tontun arvostelu: 

Erittäin hyvä tyyppinen, keskikokoa kookkaampi nuorukainen, jonka toivoisin aavistuksen pidemmäksi. Varsin hyvä runko. Varma-asentoiset raajat. Lupaava ilmeikäs pää, hieman pyöreyttä kallossa. Kaunis kaula. Hieman luisu lantio. Toivoisin hieman enemmän voimaa takaliikkeeseen. Varsin korkealla kannettu häntä liikkeessä. NUO EH/1

Hermot vaan meinasi mennä Tontun kanssa, sillä liikkeessä tyyppi vaan haisteli maata, en saanu millään sen kuonoa pois maasta... Onneksi seisomiset meni ihan hyvin. Tuomari myös mittasi korkeuden, eikä siinäkään ollut mitään ongelmia.

Tänään oli maanantainn tokotreenit, joiden aiheena oli noudot ja tunnari. Noutoon saatiin paljon hyviä vinkkejä. Varsinkin loppuasennon harjoitteluun. Kerroin, miten tunnari on sujunut, mutta siitä huolimatta kokeiltiin, mutta huonosti meni, eli toi vääriä... Mutta ruutua saatiin eteenpäin. Tein paikkaa naksulla, ja nyt ei touhottanut niin paljon, vaan juoksi ihan kivasti takareunaan, josta naksautin. Saatiin jo vähän seisomistakin sinne. Häiriötä ottaa ihan hirveästi, ruutua tehdessä meinasi karata toisen koiran luokse, onneksi sen jälkeen löytyi jälleen keskittymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti