tiistai 27. joulukuuta 2011

Parit pentuagit + joulu

Viime kerralla tehtiin samaa kuin ennenkin eli, puomia pöydällä, alastulot oli hyvät. Paljon leikkiä ja muutamat hyppy hyppy putki -jutut. Periaatteessa oli tylsät treenit, koska olimme ainoita.

Tänäänkään ei ollut muita penturyhmäläisiä treeneissä. Tehtiin puomia pöydällä, ihan hyvä. Ehkä voisi kokeilla ilman hihnaa seuraavan kerran. Tonttu oli joulusta väsynyt, joten ei kauheasti leikkinyt. Onneksi lopussa älysin vaihtaa lelua, joten sain sen ihan ok leikkimään. Tehtiin paikallaoloa, Tonttu ei millään malttaisi käydä istumaan ennen lähtöä, joten tehtiin jonkin verran istumistreeniä. Olen tehnyt aika paljon suoraa pätkää, ja eteenpäin irtoamista ja sen kyllä huomasi. Tehtiin siten, että oli kaksi suora hyppyä, jonka jälkeen 90 asteen käännös ja hyppy. Tonttu meni suoraan eikä paljoa ohjausta katsellut... No sen jälkeen tehtiin yhden hypyn takaa ja käännös, jolloin sain kääntymään. On se vaan aika hauska tyyppi. Toisaalta meille sopii treenaaminen ilman häiriötä, mutta toisaalta sekin olisi hyväksi Tontun keskittymiselle.

Joulua olimme viettämässä Mikkelissä. Siellä vähän myös tokoiltiin, kerrankin oli joku joka neuvo... Tässä muutamia Tiinan ottamia kuvia joulunvietosta.


















1 kommentti: