tiistai 13. joulukuuta 2011

Ohitukset

Ohituksista piti jo laittaa edelliseen päivityksee, mutta unohdin. Kaksi viikkoa metsän keskellä teki myös sen, että Tonttu on totaalisesti unohtanut toisten koirien ohittamisen (ja ehkä myös ihmistenkin). No nyt tulee tehoharjoitusta, kun on pimeetä, niin viiden jälkeen kaikki on yleensä koiria taluttamassa, joten lenkeillä tulee ohituksia runsaasti. Parhaiten näyttäisi ohitukset sujuvat leikittäen lelulla ja menenmällä vauhdikkaasti ohi. Toki riippuu vähän ohitettavasta koirastakin, jos ohitettavaa koiraa ei Tonttu kiinnosta, niin ei myöskään Tonttua kiinnosta. Mutta jos toinen koira tuijottaa Tonttua, niin sitten on erittäin vaikea saada minkäänlaista kontaktia. Kahden viikon aikana hoidossa oli vissiin metsässä kerran naapurin sheltti tullut vastaan... Joo, maalla olisi toisaalta ihanaa.

Tänään mulla oli ensin työpäivä ja sen jälkeen vielä työpalaveri, joten ageihin ei päästy. Tontulla olikin varsinaisen mukava päivä, sillä se oli hoidossa hoffi Demin luona. Tontulla ei ollut ikävä ollenkaan mammaa, oli mennyt ihan niin kuin olisi ollut aina ennenkin siellä. Demi oli tykännyt Tontusta niin kauan, kunnes se oli tajunnut, että tuleeko tuo pentu sisälle asti. Mutta sisälle päästyään oli mennyt kaikki oikein hyvin. Takapihalla Tonttu oli myöskin reippaasti haukkunut kaikki naapurit. Pitkästä aikaa mulla onkin rauhallinen ja nukkuva koira illalla. No syytäkin olla väsynyt, kun on koko päivän saanut touhottaa Demin kanssa. Kiitokset vielä Jennille Tontun kaitsemisesta. :)

2 kommenttia:

  1. Tontusta uusia kuvia, pyytää mammakoiran emäntä! :)

    VastaaPoista
  2. Pitää yrittää viikonloppuna ottaa uusia kuvia, jos ei sataisi. Nyt ollaan vaan pimeällä lenkkeilty, niin en ole saanut kuvia. :)

    VastaaPoista