sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Kuulumisia

Keskiviikko iltana käytiin vielä tokoilemassa hoffi Demin kanssa jäähallin parkkisella. En ollut suunnitellut mitään, joten ei ollut oikein johdonmukaisuutta toiminnassa. Otettiin ihan vaan istumisia, maahanmenoja ja sivulle tulemista. Sen jälkeen Tonttu koomantui... Sehän voi pahoin pentuna autossa, ja auto on sille erittäin epämiellyttävä paikka. Ilmeisesti Tonttu luuli, että olen viemässä sitä peräkonttiin, joten ei voinut tehdä enää mitään. Joten toka setti olikin ihan vain hengailua auton luona ja namien syöntiä. Nyt pitääkin ottaa tavoitteksi auton tekeminen mukavammaksi. Tonttu ei ole enää moneen kuukauteen kuolannut eikä oksentanut autoon, mutta kai sille siitä on jäänyt huonot muistot. Harmittavasti jouduin vielä melko paljon sitä kuljettamaan autossa pentuna. Nyt ollaan siis muutamana iltana lenkin jälkeen käyty auton luona syömässä namia. Edistystäkin on tapahtunut, Tonttu laittaa vapaaehtoisesti auton peräkonttiin tassut, mutta ei vielä ole mennyt peräkonttiin asti. Ehkä joku kaunis päivä.

Tokoilujen jälkeen mentiin vielä koirapuistoon. Aluksi hengailtiin pienten puolella, sillä isojen puolella oli pari urosta, enkä halunnut ottaa riskiä, tulee Tonttu vielä toimeen vieraiden urosten kanssa. Toisen kanssa se olisi kyllä tullut, mutta isomman kanssa en usko. Kun urokset lähti pois, niin käytiin vielä nopeasti isojen puolella. Tontulla oli oikein kivaa narttujen kanssa. :)

Täällä on lunta! Ja sitä on vieläkin, vaikka uhkaavast vettä on satanut tänään ja eilen. Ja ollaan keretty valoisan aikaan lenkeille, niin Tonttu on saanut juosta vapaana. Tänä aamu lenkillä kohtasimme suuren mörön. Mörkö oli sellanen reilun vuoden ikäinen lapsi, joka huusi täyttä kurkkua. Lasten äiti yritti saada lastaan hiljaiseksi sanomalla, että koirakin luulee sinua joksikin möröksi....

Minun tokoinnostukseni on edelleen jatkunut. Messarista ostin merkit, jotta voidaan aloittaa ruudun harjoittelu. Tunnistuskapuloita minulla pitäisi olla, niihin pitää vaan hommata laatikko ja ottimet. Eli ollaan sisätreenailtu joka päivä ennen ruokaa, eli kaksi kertaa päivässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti