torstai 28. huhtikuuta 2011

Aksaa ja muutakin


Leimun ripuli loppui vajaa kaksi päivää antibiootin alkamisen jälkeen. Hyvä juttu, että ripuli loppui. Huonompi juttu taas taitaa olla se, että voi olla pitkä antibioottikuuri tiedossa. Saatiin eläinlääkäriaika vasta maanantaille, mutta antibiootit riittää sinne asti, niin ei periaatteessa haittaa. Tämä ei kuitenkaan enää ole akuuttia.


Tänään aksatreeneissä mulla oli ihan kuin eri koira mitä viimeksi. Leimu oli erittäin pirteä ja tekemistä puhkuva jo ennen treeniä. Treeneissä oli kivat koukerot, sellainen veto ja persjättö, Leimulle kyllä sopii persjätöt, vaikka radassa olisi mutkaa, niin persjätöllä Leimun vauhti ei hidastu. Välin kuitenkin Leimu vähän "koomaili", eli ei juuri ollut vauhtia, putketkin ravasi. Mutta nyt tosiaan loppuun tehtiin tosi vauhti juttu, ja saatiin Leimulle hyvä vauhti, ja vaikka tarkoitus ei ollut tehdä keppejä (mä vaan kerkesin juosta niin kauaksi), enkä mitenkään siis ohjannut kepeille, niin siitä melko kovasta vauhdista Leimu haki itsenäisesti ekan keppikulman! Mä en siis edes nähnyt koko juttua, mutta näin kouluttaja kertoi. Eli seuraavalla kerralla vedättämällä kova vauhti kepeille, josko saisi sillä niihin kepeille vauhtia. Tosiaan nyt myös pitää kiinniittää siihen huomiota, että hidasteluista ei palkkaa, eli yrittää aina saada palkattua hyvästä vauhdista. Huomenna olisi tarkoitus mennä testaamaan taitoja epiksiin, jos mitään ihmeellistä ei tässä satu.


Tonttu oli menossa mukana. Tontulle tuli kivaa sosiaalistamista treenikavereista. Tosin ei Tonttu pahemmin ujostele vieraita. Otin Tontun mukaan loppuverkkalenkille, ja kivasti revitteli Leimun kanssa menemään. Nyt on kiva, kun Leimu jo enemmän haastaa (ihanalla äänekkäällä haukullaan ;)) Tonttua leikkiin. Loppuun Tontulle vielä vähän leikkiä pihalla ja kaksi siivekkeiden ohitusta! Nyt on ekat esteet suoritettu :) Tontulle tuli myöskin kiva autossa olo harjoitus (matka hallille, Leimun treenien odotus ja matka kotiin). Edelleenkään auto ei tunnu kivalle paikalle, mutta ei myöskään oksentanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti