torstai 2. lokakuuta 2008

Agia pitkän tauon jälkeen


Tänään aamulla käytiin treenaamassa agia Marin ja Masin kanssa. Vettä tietysti satoi koko ajan... Mutta eihän meitä ole tehty sokerista (tosin Leimu ehkä ;)), niin pari tuntia vierähti ihan kevyesti. Masi oli ehkä viidettä kertaa agiesteillä ja meni siihen nähden todella hyvin. Mari pystyi tekemään jo lyhyitä radan pätkiäkin.

Leimu meni todella hyvin, ohjaaja oli enemmänki ruosteessa. Kontakteja se tosin hyppi, mutta toisaalta ne johtui ihan minusta. Sitten Leimulle puomille on kiipee käsky, niin minä vaan sanoin puomia ja monta kertaa, ennen kuin muistin, että se onkin kiipee käsky. Lisäksi sain Marilta muutaman hyvän vinkin. Ensinnäkin normaalisti olen sanonut vain kertaalleen käskyn esim. hyppy, putki jne. Leimuhan kerkee radalla haukkua aika paljonki. Mutta sitten kun sanoin hyppy, hyppy, hyppy, putki putki putki putki jne. Niin ja käskyt tulivat tarpeeksi ajoissa eli heti edellisen jälkeen, niin Leimu meni varmaan kymmenen estettä ihan hiljaa. Ei se kerennyt haukkumaan. Pohdittiin Marin kanssa juuri sitä, että Leimu haukkuu sen takia, kun se on epävarma, minne pitää mennä ja että sen pitää kysyä koko ajan minulta mitä seuraavaksi. Kepit meni myös yllättävän hyvin ja vauhdikkaasti Leimun menoksi.

En tehnyt kamalasti Leimun kanssa, kun on kuitenkin taukoa jonkin verran. Leimu ei yhtään aristanut mitään paikkaa ja meni ihan normaalisti. Myöskään illalla ei ollut mitään varomista missään, eli taitaa Leimu olla ihan kunnossa.

Agitreenien jälkeen päätettiin vielä tehdä vähän tokoa. Ja siinä näkyi, että Leimu oli vähän sokerista. Se ei meinannut pysyä maassa ollenkaan. Lopulta jouduin helpottamaan aikalailla paikallamakuuta, eli olin noin viiden metrin päässä ja kävin palkkaamassa suht. usein,. Seuraamiseen sain Marilta myös lisää vinkkejä. Nyt olen kävellyt liian hitaasti, eli pitää muistaa kävellä normaalia kävelyä. Tehtiin myös liikkeestä seisomista ja istumista. Liikkeestä maahanmenoa en viittinyt ottaa, kun ei Leimu suostunut menemään maahan.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti