sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Viikonlopun tokotreenejä

Eilen käytiin Lauran kanssa Voisalmen kentällä treenaamassa. Kaislalle ihan vireen hallintaa ja vähän seuraamista. Lauralta sain hyvän vinkin seurata korvien asentoa (vireen säätelyssä). Kun korvat ovat pystyssä -> kehu / palkkaa (vire on oikea). Tehtiin myös paikkaoloja sekä istumista että makuuta. Oli tosi kivaa treenata, kiitos seurasta Laura!

Jotenkin oli hyvä sää ja sain energiaa Lauran kanssa treenaamisesta, joten käytiin vielä illasta omalla lähikentällä treenaamassa. Selvästi tutussa ympäristössä ja ei niin paljon häiriötä, vire oli lähtökohtaisesti alhaisempi. Tehtiin seuraamista, kaukoja ja paikkaoloja.

Kerran Laura oli Lappeenrannassa, ja mulla ei ollut mitään, niin käytiin myös tänään treenaamassa Voisalmen kentällä tokoa. Olipas kivaa. Tehtiin muutamat paikkaolot. Kaislalle on vaikeinta jäädä paikoilleen kun minä lähden, niin tätä sitten työstettiin. Laura naksutteli, kun Kaisla katsoi selkääni. Tehtiin sekä istuen että maaten. Vähän myös seuraamista. Sekä kaukoja (kehumista kontaktista ja sitten vasta käsky). Selän naksuttamista ajattelin myös, että tehdään huomenna viikko -treeneissä. Kaisla lähti siihen treeniin vastaamaan hyvin. Kiitos vinkistä Laura!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti