tiistai 16. toukokuuta 2017

Maanantain tokot

Meidän vakkari-ryhmässä on ollut paljon vaihtuvuuksia viime treeneissä, joten joka kerralla on ollut uusia koiria. Tänään mukana myös oli hieman haukkuva koira. Kaislaa jännitti koiran haukkuminen paikkaoloissa, joten paikkaistumisessa pysyin ihan Kaislan vieressä. Olen vähän sitä miettinytkin, että ehkä Kaislan pysymättömyys paikkaoloissa voi kuitenkin jonkin verran liittyä toisten koirien jännittämiseen. Tämä oli hyvä harjoitus Kaislalle. Ekassa paikkamakuussa haukkuva koira ei vielä ollut, siinä Kaisla ehkä pysyi aavistuksen huonommin kuin aiemmilla kerroilla. 

Omalla vuorolla tehtiin kaukoja M-I-vaihtoja makupala edessä. Kaisla teki aika hyvin. Sen jälkeen muutamat siirtymät. Pätkä seuraamista. Seuraamisessa ehkä aavistuksen on edessä, mutta teki todella hyvällä kontaktilla, vaikka menimme törppöjä yms. kohti. Siinä kohden Kaisla oli oikein pätevä. Loppuun vielä kaukojen M-I-vaihtoja. Kaisla oli jotenkin erilainen. Häiriötä oli paljon, niin johtuiko siitä, että Kaisla oli koko ajan kontaktissa, eikä missään vaiheessa ottanut häiriöstä häiriötä. Kaislalle on paljon pahempi hiljaisuus, ja sieltä yhtäkkiä yksittäinen häiriö. Oikein mukava mieli jäi näistä treeneistä.

Muutamat haju -treenit on tehty myös. Palkkana maksamakkara, niin johan Kaislaa alkoi haistelu kiinnostaa! Teki siis kaksi tosi hyvää olohuone -treeniä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti