torstai 25. toukokuuta 2017

Tokot, veneilyä ja vika nose work

Maanantain tokoissa paikkaolot: nami edessä pysyi, ilman ei. Omalla vuorolla kokeenomainen treeni alokasluokka soveltaen. Kaikki missä piti jättää istumaan, Kaisla ei pysynyt. Ärsyttää, kun se tekee tota vain ryhmätreeneissä. Sisällä, kotipihalla ja lähikentällä pysyy hyvin. Ei auta kuin lähteä autolla eri kentille treenaamaan, jos siellä saisi saman virheen. Johtunee korkeasta vireestä. Seuraaminen oli bueno. Ihanaa, että edes yksi liike onnistuu. Siirtymät oli myös melko hyvät. Välillä palkkailin siirtymistä ja välillä ennen liikettä. Yrittäen vaihdella. Haluaisin, että Kaisla saisi jonkinlaisen mielikuvan kokonaisuudesta. Kuitenkin Kaislan kanssa on niin paljon tosi pieniä osia treenattu.

Tiistaina miehellä oli vapaapäivä, joten Kaisla pääsi hänen kanssaa veneilemään. Hyvin oli onnistunut. Kaislaa oli vi..ttanut, kun vauhtia hiljennettiin... :D







Eilen oli viimeinen kerta nose workin alkeiskurssia. Tehtiin yhteensä neljä harjoitusta. Viimeisenä harjoituksena oli epävirallinen hajutesti. Kaisla selvitti testin hyvin, ohjaaja oli tosin hieman hätäinen. Vireen alentamiseen on vaikuttanut todella paljon namien haistelu ennen hajun etsintää. Se on ollut tosi hyvä vinkki. Lisäsi motivaatiota hajun etsimiseen on tuonut lelupalkka. Tästä on hyvä jatkaa!








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti