keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Treenejä

Viime viikon tokotreeneissä tehtiin kokonaisuutta, ja ihan pieleen meni. Seuraaminen oli ok. Vähän pitää välillä vilkuilla, mutta melko hyvin pitää kontaktin. Luoksetulo ei onnistunut millään, yhtenä syynä jumiin jääminen reunalla olevaan putkeen. Eikä myöskään pysynyt paikoillaan. Liikkeestä maahanmeno ei myöskään onnstunut. Tässä olen antanut huomaamattani vartaloavun. Se pitää treenata pois. Kapulan pito oli hyvä samoin kaket (välimatka vähän liian lyhyt). Hypyssä taas paikallaolo oli erittäin vaikeaa. Lisäksi tehtiin vähän kapulahäiriötä.

Emme päässeet torstain agitreeneihin, joten ostin irtovuoron keskiviikolle. Paikallaolot oli alussa haastavat, mutta sitten kun vaan Kaislalle on riittävän tiukka, niin kyllä se pysyy. Se tietää, mitä tarkoittaa istu. Teimme meille uskomattoman hienon pätkän, ehkä noin viisi estettä, johon sisältyi myös takaaleikkaus hypyllä, ja kaikki rimat pysyi ylhääällä ja koiran vire hyvänä sekä koiran fokus pysyi esteissä. Se oli niiiin hienoa! Keppejä treenattiin myös. Kaisla oli hieno!

Eilisissä tokotreeneissä ryhmäpaikallaolot sujui erinomaisesti. Kaisla kesti noin 30-40 s kerrallaan ja välimatka noin 5-10 metriä. Kertaakaan ei hipsinyt perään. Siis ihan huikea edistys meille! Omalla vuorolla tehtiin viime viikosta johtuen luoksetulon odotusta ja kapula häiriötä. Luoksetulon odotukset sujui melko hyvin. Kapula häiriö meni myös ok. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti