lauantai 22. lokakuuta 2016

Agitreenit

Torstain agitreeneissä olimme ryhmästämme ainoat treeneissä. Kaisla teki ensin radan alkupätkää. Paikalla olo sujui kerrankin hyvin. Mun liike on tosiaan vaikein juttu. Tokassa setissä tehtiin takaakiertovalssia ja lähetystä kepeille. Takaakiertovalssi on Kaislalle vaikea, koska siinä joudun liikkumaan... Mutta ehkä hiljalleen edistystä tapahtuu.

Mulla oli jotenkin eilen ylimääräistä energiaa, joten melkein vuoden tauon lähdin Kaislan kanssa juoksulenkille lentokentän ympäri. Kuuden kilometrin jälkeen Kaislan meno oli sellaista mitä haluaisin sen olla, eli kevyttä ravia... Toivottavasti ensi kertaa tulee nopeammin kuin nyt ja ehkä ensi kerralla kevyt ravi tulee toivottavasti aiemmin kuin kuuden kilometrin jälkeen. Lentokentän ympäri lenkki on noin 7,7 km. Mulle vikat pari kilometriä oli todella tiukassa. Silloin muutama vuosi sitten kun juoksin Tontun kanssa enemmänkin, niin juoksin matkan kymmenen minuuttia nopeammin kuin nyt.

Tänään kävin lähikentällä tokoilemassa ja tekemässä namilautasella mun liikettä. Seuraaminen ja liikkeestä maahan meno ok. Namilautas -hässäkkä ihan ok. Kivaa oli valoisan aikaan käydä siellä tokoilemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti