lauantai 8. lokakuuta 2016

Ageja ja syksyä

Torstain agitreeneissä harjoittelimme Kaislan kanssa takaakierto-niisto-persjättö hässäkkää. Saatiin onnistumaan peräti 50 cm:n rimalla. Näitä ei olla tehty pitkään aikaan. Taas yksi asia, joka pitää treenata Kaislalle. Sen jälkeen teimme seuraavanlaista pätkää: putki - kepit - putki - hyppy - putki. Ekaksi harjoittelimme osissa, ja lopulta kokonaisena, ja saimme vieläpä sen onnistumaan! Kaisla tuli erittäin kovaa vauhtia putkesta, mutta kykeni jarruttamaan sen verran, että kepit onnistuivat. Ekalla kerralla jätti vikan välin pujottelematta, mutta sen jälkeen kepeissä ei ollut ongelmaa. Jei!

Tänään aamulla lähdimme ex-tempore agihallille, kun meidät ajettiin kotoa pois häiritsemästä. Tehtiin hyppytekniikan perussarjaa sekä "korkeuden arviointia" (rima koko ajan 55 cm.). Näissä harjoitteissa yritin ottaa varovasti omaa liikehäiriötä mukaan. Se on vaikeaa.. Sen jälkeen otimme valmiina kentällä ollutta peruspätkää: kaksi u-putkea ja niiden välissä kahdet hypyt. Rimat olivat valmiiksi 55 cm, joten en niihin koskenut. Alkuun teimme osissa, ja sen jälkeen kokonaisena, ja tiedättekö mitä, saimme tehtyä ympyrät molempiin suuntiin. Kaisla ei kertaakaan tiputtanut rimaa ja koko ajan eteni eteenpäin. Wuhuu! Olipa hienoa!

Aamuagien jälkeen suuntasimme aurinkoisen päivän kunniaksi lenkille Joutsenon Myllymäen maastoihin. Kamerakin oli mukana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti