tiistai 30. elokuuta 2016

Treenejä

Viikko sitten sunnuntaina hyppytekniikka- treeni. Tehtiin korkeuden arviointia. Tiputti riman muistaakseni 60 cm:ssä ja hyppäsi oudosti. En tehnyt muita hyppytekniikka-treenejä. Loppuun otin vielä hallintaa neljällä hypyllä, joista Kaisla suoritti kaksi hyvin, kolme oli liikaa. 

Tiistain tokotreeneihin ei päästy. Torstain agitreeneissä tein valssin! Oli aika jännää. Nyt kun tehtiin muutaman hypyn pätkää + putki, että tosiaan oli käännöksiä. Huomattavasti vaikeutui Kaislalle. Rimat tippuivat. Aiemmin ei siis ole rimat tippuneet, kun on tehty suoraa pätkää. Ensi kerralla stoppi, jos rima tippuu ja uusi yritys samasta kohtaa, eli pitää jollakin tavalla opettaa, että rimat ei saa tippua.

Lauantaina kävin tekemässä samanlaisen hyppytekniikka-treenin kuin edellisenäkin viikonloppuna, sillä minua häiritsi se riman tippuminen. Alkuun pari kertaa perussarja, ei ongelmia. Korkeuden arviointi (50, 55, 60, 65 ja 45). Ei mitään ongelmia, hyppäsi tosi hyvin. Sen jälkeen teimme vielä taipumistreenin, koska käännöksissä tavallaan on ongelmaa. Taipuminen sujui hyvin, mutta juuri nyt yhtäkkiä pälkähti mieleen, että en muistanut taipumisen jälkeen tehdä hyppysuoraa.. Loppuun otin vielä lyhyen tauon jälkeen muutamat kepit molemmin puolin. Nyt pystyin jo vähän juoksemaan Kaislan rinnalla, ilman että Kaisla häiriintyi.

Sitten tämänpäiväisiin tokotreeneihin ja vitsit, että Kaisla oli hyvä! Teimme alokkaan läpi. Seuraaminen: parannettavaa kontaktin pitämisessä, mutta oli ihan todella hyvää, eikä keulinut. Liikkeestä maahanmenossa palkkasin palatessa luokse, sillä sitä ei oltu tehty aiemmin kokonaisena liikkeenä. Sen jälkeen luoksetulo, välimatka noin 7 metriä. Ei ongelmia, tuli vähän vinoon. Tätä on todella vähän treenattu, koska paikalla pysyminen on ollut ongelma. Sen jälkeen kaket. Jumiutui maahan. Näitä täytyy tehdä enemmän häiriössä. Välimatka oli vain metrin. Kapulan pito muuten hyvin, mutta sylkäisi liian aikaisin pois. Tätä ei ollakaan treenattu pitkään aikaan. Kaislasta niin näki, että kapua, voi että haluan leikkiä tällä... Treeniä vaan lisää. Viimeisenä teki hypyn täydellisenä, annoin vain pienin käsiavun sivulle tulossa. Pysyi paikoillaan!!!!! Niin onnellinen. Kaisla kykeni tekemään kokonaisuuden, palkkailin toki välillä, mutta silti!!! Ryhmäpaikallaoloissa mulla oli Kaislalle takapalkka, mutta vain kerran hipsi pois, vaikka moni kävi palkkaamassa ja häiriötä oli. Kaisla kesti siis noin 15 sekuntia ja välimatka 10 metriä. Tämäkin on mennyt ihan hurjasti eteenpäin. Treeni antoi toivoa siitä, että Kaisla ehkä joskus on koevalmis!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti