perjantai 19. elokuuta 2016

Tokot ja agit

Tällä viikolla treenailut jäi vähän vähemmälle. Mutta tiistain tokotreeneissä paikkaoloa takapalkalla (namiautomaati), mun mielestä oli parempi. Pystyin kävelemään parin kymmenen metrin päähän useamman kerran, ja Kaisla ei hipsinyt perään. Lisäksi sain hyvin palkattua namiautomaatilla muiden paikalla olevien koirien häiriintymättä. Omalla vuorolla tehtiin taas paikalla istumista ja sen jälkeen kapulahäiriötä. Kaislalle tulisi opettaa nenä-käsky, joka tarkoittaisi sitä, että se koskettaisi kuonolla kättä -> saisi irti kapulasta?? Nenän opettelu pitää aloittaa!

Torstain agitreeneissä olimme ryhmän ainoa koirakko. Kaisla teki takaperin ketjuuttaen muuri-hyppy-putki-hyppy pätkää. Yritettiin ottaa kääntymistä, mutta sitä on treenattava erikseen. Jotenkin siitä kuumuu todella paljon. Suorat pätkät alkavat onnistua ja Kaisla irtoaa todella hyvin. Olin vähän äkäisempi paikallaoloissa, ja sehän pysyi sen jälkeen paikoilla tosi hyvin! Kivat treenit oli!

Ihmettelen, että outoa, että Kaislan kanssa treenaaminen on jopa alkanut sujua. Kotona pystyin tekemään puun kiertoa ilman, että se kuumui liikaa. Pysyi tosi hyvin tarpeeksi alhaisella vireellä. Eihän se vire ole alhainen, mutta riittävän. Eikä se tietenkään voi olla liian alhainen. Mutta tällä viikolla on ehkä ekaa kertaa pystynyt ajattelemaan, että Kaislalle voi hiljalleen alkaa opettaa uusiakin juttuja, ja ehkä tekemään muutakin kuin vireen hallintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti