perjantai 5. elokuuta 2016

Agi-treenit

Eilisissä agitreeneissä teimme: rengasta (hajoava rengas -> uskalsin teettää Kaislalla) - hyppy - hyppy - putki. Tätä kohtaa teimme takaperin ketjuttaen. Kaisla keskittyi suhteellisen hyvin. Muutama rima taisi tippua. Kaislalla nousee heti liikaa kierrokset, jos pääsee tekemään useamman esteen peräkkäin. Namilla väleissä yritämme laskea niitä. Ai niin ja nyt käännyin lähdöissä katsomaan koiraa ja vaadin koiralta, että pysyy. Muutaman kerran varasti, eli lähti katseeni käännöstä. Vain suullinen käsky on lupa lähteä. Tokalla kierroksella teimme keppejä. Oli taas niin vaikeaa. Neljä viimeistä keppiväliä oli auki. Teki ehkä pari onnistunutta. Kierrokset nousevat paljon.

Tänään kävin  Lau:n hallissa tekemässä keppejä. Hallissa ei ollut ketään muita. Tehtiin suoraan 12 kepillä ja teki kaikki toistot oikein etupalkalla. Vire oli selvästi alempi kuin eilen ja maltoin itse olla rauhallisena. Olin tyytyväinen, koska Kaisla teki oikein kokonaisia keppejä ja sain palkattua siitä.

Juteltuani muutaman seuralaisen kanssa, en ole enää niin varma, miten Kaislaa pitäisi agissa viedä eteenpäin. Seurakaverini sanoi, että hän ei usko moiseen, Hän siis nostattaisi ja opettaisi tekemään korkeassa vireessä. Plaah. En kohta tiedä enää mitä ajatella. Mutta en kyllä ikinä en ikinä nostata sitä, se on vaarallista Kaislalle. Ja Kaislaa kun ei tarvitse nostattamalla nostaa, se nousee ihan siitä, että kehun sitä iloisesti. Ja siitäkin se nousee liikaa. Tavoitteeni on siis, että Kaisla pystyy patoamaan itsensä tehdessään agilityä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti