keskiviikko 3. elokuuta 2016

Treenejä

Tiistaina oli viikottaiset tokotreenit. Jatkettiin siitä, mihin jäätiin, eli paikkaoloihin. Tehtiin istumista, ja nyt oli taas ihan tosi huonoa. Hipsii heti perään tai sitten ottaa tosi pienestä häiriön ja tulee luokse. Katin kanssa puhuttiin vähän takapalkasta. Ryhmäpaikkaolot sitä samaa. Jotenkin välillä turhauttaa, ja vertaan itseäni ja Kaislaa muihin. Mutta sitähän ei pitäisi tehdä, vaan muistaa tämä:

Tänään käytiin päivällä tekemässä hyppytekniikka-treeni ja muutamat kepit. Tehtiin perussarjaa lyhyt putki ekana. Yhden sain onnistumaan ja jätettiin siihen. Lisäksi tehtiin korkeuden arviointi okserilla (takarima 50; 55; 60; 65 ja 50). Kaisla teki tosi hyvin, ei mitään ongelmia. Kepit tein ekaksi kahdeksalla, ja kaksi kertaa onnistuneesti 12 kepillä. Etupalkalla. Kepeissä Kaisla meinaa kuumua, erityisesti jos tekee virhee ja joutuu kutsumaan pois.

Tänään on pihalla kokeillut paikkaoloihin takapalkkaa, ja kertaakaan ei hipsinyt perään. Ehkä jatketaan sillä, koska haluan onnistumisia. Ei ole yhtään miun tyylistä treenata siten, että koira tekee paljon virheitä. Mutta se myös täytyy muistaa, että Kaisla tietää, mitä paikkaolo on. Olen sitä sisällä eilen ja tänään testaillut ja ei ole mitään ongelmaa pysymisessä...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti