sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tiia Vitikaisen agility -treeneissä

Viime viikonlopun ja alkuviikon Kaisla oli hoidossa Mikkelissä. Kaisla oli ollut kuin kotonaan, ei ongelmia. Torstaina käytiin agihallilla tekemässä hyppytekniikka -treeni. Tein perussarjan kuudella hypyllä (oli valmiina...) ja sen lisäksi etäisyyden arviointia (9,12,15,18). Sen jälkeen muutamat kepit putken kautta. Ja muutama puomi. Hyvät treenit.  :)

Tänä aamuna osallistuimme Tiia Vitikaisen agility-koulutukseen. Minulla oli jotenkin huonot fiilikset lähteä ulkopuolisen koulutukseen, koska Kaisla on niin vahvasti oppinut rimojen alittamisen, että en oikein tiennyt, mitä pystytään treenaamaan. No Kaislahan näytti osaamistaan... Muun muassa hyppäsi tutun renkaan renkaan yläpuolelta kehikon välistä. On sillä pomppua Ja minä säikähdin ihan älyttömästi. Mutta saatiin ratkaisu riman alituksiin. Kun rimat laitettiin ristiin, niin Kaisla hyppäsi riman yli joka kerta, ja vire selvästi tippui keskittymisen tasolle. Loistavaa. Kannatti osallistua! Eli tärkeää jatkossa on estää rimojen alittaminen, jotta Kaisla joutuu hakemaan ponnistuspaikkaa ja ponnistamaan.

Tässä videolla Kaislaan renkaan harjoittelua. Rengas on tuttu. Aluksi Kaisla on ihan kiinni kouluttajassa, jolla on Kaislan pallo.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti