torstai 7. elokuuta 2014

Tokoiluja + fyssarikäynti

Tiistaina kävimme lpky:n avoimissa toko -treeneissä. Vieraan ihmisen tervehtiminen ok. Paikkamakuu noin 1 min 3 m ok. Vieraat koirat. Seuraamista. Melko ok. Vähän kontakti tippuili. Liikkeestä maahan, ei huomautettavaa. Luoksetulo. Ekalla kaksi käskyä, ei palkkaa. Tokalla hieno. Ekalla katseli toisia koiria, joten ei kuunnellut. Tässä välimatka oli noin 7 metriä. Melko hyvin teki häiriöstä huolimatta. 

Keskiviikkona jälleen Tapiksella tokoilemassa. Alkukävelyllä räyhäsi Nemolle ja Waaralle. Multa meinasi palaa käämit. No neljännellä ohituksella oli ihan rento ja otti kontaktia. Itse treeninä Tontulle kontaktia ja seuraamista koirahäiriössä. Treenikaveri kysyi, että naksuttaako kontaktisa, miä olin, että ei, palkkailen ja kehun. Sitten se kysy uudestaan, josko hän kuitenkin naksuttaisi ja johan alkoi sujua. Tonttu selvästi tsemppasi enemmän naksun kanssa. Pystyttiin menee ihan alle metrin päästä toisesta uroksesta seuraten kontaktista. Wuhuu! Hyvä treeni siis! Näitä lisää.

Tänään Tonttu kävi fyssari Nina Jäntin hierottavana. Etupäässä oli Ninan mukaan perusjumit, jotka on kaikilla, ei mitään erityistä. Selkä oli kuitenkin ihan jumissa, tosin aukeni hyvin. Fyssaria tosin ihmetti se, että miksi selkä jumiutuu, kun Tonttu ei ole oikeastaan tehnyt mitään muuta kuin pari hyppytekniikka -treeniä, normaalit lenkit ja pienesti tokoa. No onneksi on jo kuukauden kuluttua Patrician aika.

Lauantaina sitten suuntana Maailman Voittaja! Ekaa kertaa ikinä olen pessyt koiran näyttelyä varten! ;) Tonttu siis oikeasti haisi pahalle, kun on uinut niin paljon. Se olisi siis pitänyt pestä muutenkin. Sinne olisi kai tulossa noin 200 muutakin lapinporokoiraa, mutta ilmeisesti jonkun verran koiria on poissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti