sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tokotreenit

Tänään oltiin LPKY:n järkkäämissä tokotreeneissä LAU:n hallilla. Tonttu oli selvästi tullut tekemään agilityä. Joka kerta kun mentiin jonkun kontaktin ohi, esitteli 2o2o-asentoa. Hyvin hallinnassa! Alkuun tehtiin 45 sekunnin paikkamakuu. Olin hihnan päässä, sillä vieressä oli tuntematon uros, niin eipä sitä olla turhan rohkea. Hyvin Tonttu pysyi koko ajan, ja peräti katse oli koko ajan eteenpäin. Sen jälkeen 2 kertaa luoksetulo. Tehtiin alokkaan liikkeenä kokonaisena, tosi hyvin teki, ei mitään ongelmia. Ei tullut edes ääntä. Sen jälkeen tehtiin ryhmissä seuraamissa. Mikä oli tosi hyvä juttu, kun oli häiriötä. Tontun pienet aivot joutuivat töihin. Ja jos vertaa mistä ollaan lähdetty Tontun kanssa liikkeelle, niin sanoisinko, että keskittyminen oli lähes erinomainen. Liikkeestä pysähtymisissä Tonttu ei ollut skarppina, vaan vähän ehti mennä ohi. Tätä pitää treenata ja ehkä vähän avittaa sivu-sanalla (joka tosin täytyy häivyttää nopeasti pois). Muuta ei sitten tehtykään. Kivat häiriötreenit! 

Olin vähän varuillani, että mitenköhän käy. Tonttu oli siis hyvässä vireessä, ehkä aavistuksen liian korkeassa. Leikkauksen jälkeinen treenaamattomuus vaikuttaa varmasti, että intoa oli. Tonttu ei vaikuttanut kipeälle (Jos olisi vaikuttanut, en luonnollisesti olisi mennyt treeneihin.). Nyt taas tänään ei sitten saanut kipulääkettä, torstaina, perjantaina ja lauantaina annoin, sillä torstai aamunakin ulostaminen oli kivualista. Sen jälkeen on ulostanut normaalisti.

Ensi viikolla on Tontulle varattu aikoja, pari aikaa eri fyssareille, ja sitten on aika myöskin ortopedille. Rahan menoa ei voi estää... Eiköhän ensi viikon jälkeen pitäisi olla selvillä, mikä Tonttua vaivaa. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa, vaan oikeasti pelkkiä lihasjumeja. Mutta täytyy myöntää, että joka tapauksessa huolestuttaa! Eihän se normaalia ole, että koiraa kiljuu täyttä kurkkua ulostaessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti