keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Huoh

En tiedä, mitä tästä nyt Tontun kanssa tulee. Maanantaina käytiin fyssarilla, Tonttu oli ihan kunnolla jumissa. Reilun viikon päästä on seuraava aika. Ravilenkkejä voi nyt tehdä. Tonttu on ollut nyt reilun viikon ilman kipulääkkeitä, ja tähän päivään asti meni hyvin. Tai siis viime viikon perjantaina aavistuksen ulahti ulostaessaan, mutta tänään sitten sattui kunnolla. :( Neljännellä kerralla vasta onnistui ulostamaan ja oli tuskaista. Kipulääkettä en kuitenkaan vielä antanut, vaan ajattelin, että katsoo tilannetta vielä aamulla. Jotenkin mieli tekee vähän pitää taukoa kipulääkkeestä, sillä se on kuitenkin sitä saanut puolentoista kuukauden ajan putkeen (leikkauksesta lähtien).

Muuten Tontun elämä on ollut tylsää (myös omistajan elämä on ollut tylsää). Pikkasen on sisätokoja tehty, lähinnä metallin ja puisen kapulan pitoa ja luovusta perusasennossa, merkin opettelua (paikan) ja tunnaria. Onnistuin hajoittamaan Tontun tunnarin. Tonttuhan on tähän asti tuonut AINA oman, tunnaria on treenattu puolitoista vuotta. Mutta nytpä se toi ensimmäisen kerran väärän. Katastrofihan se oli. Ilmeisesti Tonttu kuitenkin sekoitti sen noutoon, sillä parin tunnin päästä, tein kaksi samanlaista tunnaria, ja molemmilla toi oman. En siis tehnyt todellakaan kokonaisena liikkeenä (sisällä ei todellakaan mahdu), vaan ihan vapaasti ollessa lähetin tunnarikapuloille noin metrin päähän. Huh huh. Kakeja pitäisi myös tehdä, mutta en ole halunnut niitä tehdä, jos Tontulla on jotain pielessä, niin ei ainakaan tule ylimääräistä rasitusta.

Erehdyin naksuttelemaan Tontulle, sillä ajattelin, että jotain pientä aivojumppaa. Tonttu otti siitä hurjat kierrokset ja alkoi riehua ihan kunnolla. Joten naksuttelua ei ainakaan kannata toipilaan kanssa tehdä...

Tokojen suhteen pääsimme LPKY:n kahden kerran tokokurssille. Se on siis nyt sunnuntaina ja seuraavan viikon sunnuntaina. Olemme itseasiassa kokeeseen tähtäävässä ryhmässä (2.2. olisi ollut koe, johon olin vakavasti Tonttua ilmoittamassa, kunnes nämä takapakit paranemisessa tulivat). No siellä on tavoitteena treenata häiriötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti