perjantai 29. maaliskuuta 2013

Lenkkeilyä Saimaalla, ihan parasta!

Tällä viikolla on taidettu käydä melkein joka päivä jäällä lenkkeilemässä. Tonttua on pystynyt hyvin pitämään irti, tosin itse pitää olla skarppina koko ajan. Mutta yllättävän hyvin sitä voi pitää, eikä ihan koko ajan tarvitse pelätä, milloin se lähtisi esim. toisien koirien luokse tai ihmisten. 

Keskiviikon ryhmäageissa meillä ei ollut niin hyvä päivä kuin aiemmin on ollut. Mutta aina ei voi ollakaan hyvä päivä. Ensinnäkin vaadin, että Tonttu istuu lähdössä. Tästähän käytiinkin aika tiukkasävytteinen "keskustelu". Sen kanssa on siis muutenkin menossa tahtojen taistelut... Mutta lopulta se oli ihan hyvin, ja kävin palkkaamassa ja vapautin. Sama uudestaan, jolloin päästiin liikkeelle. Muuten teki todella hyvin, mutta otti ykkös-kentän koirista ihan älyttömästi häiriötä. Muun muassa ensin juoksi täysiä puomia, ja sitten yhtäkkiä jarrutus, ja alkoi katsella toisen ryhmän treenejä. No ei siinä vielä mitään, mutta meni putkenkin ohi, kun piti katsella toisella puolella olevia koiria. No onneksi tokalla kerralla puomi tehtiin toiseen suuntaan, niin saatiin ihan hyviä toistoja, kun ei pystynyt katsomaan aidan toiselle puolelle. 

Tässä muutama kännykkäkuva jäältä.Pääsiäinen oli myös mukava aloittaa reilun kahden tunnin lenkillä Saimaalla auringonpaisteessa. Parhautta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti