sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Loppuviikon kuulumiset

Keskiviikkona normaalit agitreenit. Tehtiin mukavia radan pätkiä, joilla toisella oli takaaleikkauksia. Nämä eivät meiltä suju. Muuten ihan ok radanpätkiä. Ei voi muistaa enää.

Muutin Tontun nyt kokonaan barfille. Minun täytyy siihen nyt sitten tarkemmin tutustua. Ajattelin, että josko siitä olisi apua anaaliongelmiin... 

Perjantaina oli Olli-Jussi Rissasen agiluennolla, joka oli ihan mielenkiintoinen. Lauantaina sitten osallistuttiin Tontun kanssa koulutukseen. Tehtiin vaihtoehdoista niin sanottu helpompi rata. Paljon tuli jälleen hyviä vinkkejä. Tontulle pitää opettaa käteen tuleminen, molempiin suuntiin, sekä saksalainen. Se jäi muuten luennolta ja eilisistä treeneistä eniten mieleen, että tekniikka treeni pitää tehdä myös kovasta vauhdista.! Radallahan ne tulee aina vauhdista. Itse en tätä ollut aiemmin ajatellut lainkaan. Ohjaaja oppi saksalaisen, joka myös pitää opettaa koiralle. Meillä on lähtöongelma. Sehän on ollut meillä hyväkin pitkään, mutta ilmeisesti olen viime aikoina jotenkin lipsunut, ja eilen ei meinannut millään onnistua. Siihen meni turhaan hyvää treeniakaa. Mutta nyt pitää vaatia, ja olla mustavalkoisempi sen suhteen.

Eilen käytiin hiihtämässä kuusi kilometriä aikaan 43 minuuttia. Tänään 11,4 kilometriä aikaan 1 tunti 10 minuuttia. Vauhti on siis sellaista, että Tonttu ravaa. En halua laukottaa, vaan nimenomaan ravuuttaa. Ja molempina päivänä sen jälkeen vielä vapaana juoksua jäällä. On tänäänkin väsynyt koira, vaikka muuta aktiviteettia ei ole ollutkaan. :) Ihana jää ja kantohanki. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti