keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Erkkari viikonloppu + aksaa


Perjantaina lähdettiin koirien kanssa Tiinan luokse Lahteen lappalaiskoirine erkkaria varten. Tonttu oli aika tomerana, kun näki Jaavan, Myrtin ja Meten. Myrtti oli aika täpäkkänä Tontulle, mutta Tonttu ei ollut millänsäkään. Alkusähellyksen jälkeen koiralauma tuli hyvin toimeen. Metellä ja Tontulla oli huippuhauskaa! Lauantaina käytiin katselemasssa tokokisoja. Tonttu nukkui hienosti hiljaa kevythäkissä. Isot koirat siis jätettiin kotiin päiväksi. Tontulle teki ihan hyvää olla ilman Leimua ja sai sitä vähän opetettua olemaan hiljaa, jos koiria on ympärillä. Tonttuhan siis nostaa hirveän mekkalan toisille koirille (onko mulla remmiräyhän alku???) Ihan eri asenne kuin Leimulla, joka halusi toisten koirien kanssa leikkimään. Sunnuntaina vielä katseltiin erkkaria, Leimukin oli pelkästään turistina. Nähtiin sunnuntaina paljon tuttuja, mukava päivä oli.


Leimu on siis jälleen antibioottikuurilla. Helmikuun loppupuolella alkoi taas huono jakso ja ja. Odotellaan. Tällä kertaa on kyllä aika huolestuttavaa, saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Leimun maksa-arvot ovat siis koholla. Koskaan aiemmin ne eivät ole olleet koholla, mutta nyt siis on. Syitä siihen voi olla monia. Onneksi Leimu on kuitenkin pirteä oma itsensä, eikä paino ole tippunut toistaiseksi.


Tiistaina käytiin Leimun kanssa aksaamassa, ja oli ihan huippua. Tehtiin alkuun paikallaoloa, ja pystyin menemään kevyesti ilman haukuntaa esteen taakse ja ottaa hypyn! No okei, Leimun viretila ei ollut paras, mutta kuitenkin (vauhti oli hiljaisempi kuin yleensä). Sitten tehtiin muutamat puomit, hidas alastulo.  Aan kontaktit onnistui loistavasti, ilman mitään apuja, pysähtyy oikeaan kohtaan, eikä ole edes hidas alastulo. Sitten tehtiin muutama pakkovalssi harkka, kun esteet oli hyvin laitettu. Tontun kanssa leikittiin lelulla hallin pihalla ja totuteltiin toisten koirien haukkumiseen.


Koirien kanssa on jonkun verran käyty jäällä, kun siellä pystyy pitämään molempia irti. Leimu tykkää tosi paljon leikkiä Tontun kanssa, mukavaa :) Tonttu tekee pääosin tarpeet ulos, mutta toki sisällekin tulee. Öisin ei ole muutamana viime yönä pissannut sisälle, vaan pelkästään ulos. Pääsee heti ulos, kun herää. Tällä viikolla on ollut työpäivät yksin keittiössä, ja ihan ok on sujunut, Maanantaina oli vatsa vähän löysällä, niin kakkoja oli tullut sisälle, mutta eilen ja tänään ei ollut tullut kuin yhet pissat sisälle. On se vaan kyllä mukava pentu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti