sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Vuosi 2008Palataanpa vielä menneeseen vuoteen: mitä tehtiin ja mitä jäi tekemättä.

*Leimu suoritti Porokoirakerhon järjestämän poropaimennustestin hyväksytysti Sodankylässä.

*Leimun kanssa aloitettiin agilityssä kisaaminen. Tavoite hieman ylittyi, kun saatiin myös ensimmäinen nollatulos. Mutta myös ohjaajan kokemattomuus kostautui, mutta siitä lisää ensi vuoden tavoitteissa.

*Käytiin ensimmäiset viralliset näyttelyt, yhteensä neljä näyttelyä. Junnuluokasta saatiin EH. Nuorten luokasta saatiin kerran ERI (+Sert, Cacib ja ROP), erkkarista EH ja ryhmänäyttelystä H. Omistajan innostus näyttelyitä kohtaan loppui siniseen nauhaan.

*Leimun sairastelu syksyllä aiheutti sen, että loppuvuodesta ei ole mitään tehty.

*Verijälkeä kokeiltiin parin kerran, sitä voisi yrittää ensi vuonna enemmänkin, koska Leimu on siinä ilmeisesti ihan hyvä.

*Muutaman kerran käytiin hakuilemassa, se oli myös Leimusta mukavaa. Leimusta pitäisi opettaa rullakoira, mutta kun se ei osaa noutaa, niin ongelmia. Mutta mukavaa käydä ihan vain ettimässä ukkoja metsästä.

*Muutama jäljen tein myös, mutta mun innostus ei ehkä riitä jäljestämiseen.

*Tekemättä on jäänyt tokon systemaattisempi treenaaminen. Ensinnäkään aika ei ole kauheasti riittänyt siihen ja toisekseen siihen on tullut niin paljon ongelmia, että en tiedä, jaksaako niitä alkaa korjata. Suurin ongelma on siis haukkuminen ja se alkoi siitä kun ekan kerran tehtiin tokokentällä hyppyä. Toinen ongelma on nouto. En tiedä, miten sitä saisi opetettua, Leimu kun tykkää kanniskella tavaroita ja keppejä, mutta ei se niitä minulle tuo. Mutta toki ihan huvikseen voisi treenailla tokoa enemmänkin kuin mitä nyt, vaikka ei ottaisi siihen mitään tavoitteita kisaamisen suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti