sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Kuulumisia


Leimulle olen aiemmin syöttänyt Nutron lammasriisiä. Einin kanssa oli puhetta, että se ei välttämättä olekaan paras mahdollinen ruoka Leimulle. Nyt sitten vaihdoin Jamesin lammasriisiin. Leimu söi sitä ehkä pari viikkoa ihan normaalisti, tosin ulosteen määrä lisääntyi. Nyt sitten noin viikko sitten Leimu meni ripulille. No viili-riisi -dieetin jälkeen päästiin jälleen normaaliin ruokaan, niin meni uudestaan ripulille. En tiedä, johtuuko se nyt sitten tästä Jamesista, mutta sitä en kyllä enää syötä. Seuraavaksi kokeilen Eagle Pack:iä. Ja siis olen pikku hiljaa ruuat vaihtanut, niin ei se ripuli ainakaan siitä johdu. Toki tässä edelleen miettii, että onko ripulilla nyt jotain tekemistä sen oksentelun ja pissaamisen kanssa, mutta uskon että ei ole, koska Leimu on ihan pirteä ja liikkuu normaalisti.

Vähän olen tokoillut, mutta sitä pitäisi tehdä enemmän. Leimu meinaa turhautua, kun ei emäntä ole oikein jaksanut panostaa muuhun kuin peruslenkkeilyyn. Ja toiseksee nameja en ole viittinyt kauheasti nyt syöttää, jotta maha pysyisi kunnossa.

Jouluksi olemme menossa Mikkeliin, ja Leimulle tulee oikein kiva joulu. Siellä on Tiinan koirat Musti, Jaava ja Myrtti sekä pikkuveljen Lilo. Leimu saa ainakin leikkiä niin paljon kuin haluaa. Toivon mukaan Myrtti ei vain aloittaisi juoksujaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti