torstai 2. toukokuuta 2019

Rally-kisat Varkaudessa 27.4.19

Tokoa on treenattu ja myös ulkotreenikausi on korkattu. Ihan huippua, kun pääsee ulos treenaamaan. Nyt vaan pitää yrittää pitää treenitahti hyvänä.

Viime viikon lauantaina ajelin Varkauteen rallykisoihin. Lauantai oli oikein lämmin päivä. Olin ennen lähtöä käynyt noin 45 minuutin metsälenkillä vähän väsyttääkseni Kaislaa. Perillä ehdittiin myös pikkasen lenkkeillä metsässä. Tulin tarkoituksella ajoissa, jotta ei tule kiire ennen kisasuoritusta. No tässä tapauksessa ei olisi tullut kiire, koska avoin luokka alkoi 45 minuuttia myöhässä. Minua ei se oikeastaan haitannut. Varkauden halli oli kiva. Siinä mahtui hyvin olemaan koiran kanssa ja rata oli kuitenkin hyvin suojattu aidoin. Kaislan kanssa tehtiin hyvää rataa hyppyyn asti. Hypyllä Kaislan vire nousi. Hypyn jälkeen oli kyltti, jossa koira kiertää paikalla olevan ohjaajan ympäri, se meni vielä hyvin. Kaisla alkoi haukkua kovalla äänellä, Joten seuraavalla kyltillä oltiin perusasennossa niin kauan, että Kaisla rauhoittui. Siinä menetimme 6 pistettä. Mutta se kannatta, koska Kaislan mielentila oli hyvä loppuradan ajan. Yhden kyltin uusin, siitä meni kolme pistettä. Ja yhden kyltin ohjasin epätarkasti -1 piste. Eli saimme yhteensä 90 pistettä ja hyväksytty tulos. Tuomarina oli Taru Leskinen. Oikein kivat kisat oli.Paluumatkalla pysähdyin Mikkelissä kaverin kanssa lenkille. Lenkin loppupuolella päästin Kaislan Kalevankankaan lampeen juomaan vettä, ja lopputuloksena oli iso haava anturassa/tassussa. Ei muuta kuin päivystykseen. Onneksi pääsimme hyvin nopeasti päivystykseen ja eläinlääkäri tutki Kaislan. Kaislalle laitettiin kolme tikkiä. Onneksi ei ollut haavaa vakavampaa.
Näitähän juuri silloin tapahtuu, kun on suunnitellut treenejä ja kokeita. Mutta ei se mitään. Haava vaikuttaa paranevan hyvin (ei saatu antibioottikuuria). Tikit ovat toistaiseksi pysyneet paikoillaan. Vähän harmittaa, koska olemme lähdössä lauantaina reissuun ja Kaisla menee vanhemmilleni hoitoon. Heille tulee nyt vähän enemmän vaivaa Kaislan hoidosta, mutta eiköhän se hyvin mene.

Eilen käytiin paikkamakuutreeneissä. Kaisla pysyi melko hyvn, mutta ei ihan niin hyvin kuin aiemmin. Toki tekemättömyys varmasti näkyi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti