torstai 8. joulukuuta 2016

Fyssarilla

Tänään ohjelmassa oli fyssarin kontrolli. Kaisla ei ollut kipeä ja käytti melko hyvin oikeaa etujalkaa. Kaislalle ei juurikaan ollut jumeja. Olin saanut pidettyä rintarangan hyvin auki. Eli olin osannut tehdä yhden jumppaliikkeen oikein. Kaisla muisti edelleen, että oikea olkapää on ollut kipeä. Saatiin uusia jumppaliikkeitä ja vanhoja vielä jatketaan. Lisäksi 10 min. / vko lisätään liikuntaa, tällä hetkellä Kaislan pisin lenkki on ollut puoli tuntia. Edelleen Kaisla pidetään hihnassa. Seuraava kontrolli neljän viikon kuluttua.

Kaislan kanssa treenaamattomuus on sujunut yllättävän hyvin. Se on ihan intopiukeena, kun tehdään jumpat, joten ihan hirveästi sisätokoa ei voi sen kanssa ottaa. Yritin laittaa Kaislan sisällä etsimään teepussia, ja tyyppi lähtee sisällä laukalla etsimään pussia. Eli siihenkin on liikaa intoa... Mutta kyllä tämä tästä, olemme jo selvästi voiton puolella.

2 kommenttia:

  1. Heh, etsiminen on liian vauhdikasta puuhaa. Pyry etsii aina (yleensä leluja sisällä) rauhassa, mutta tossa yksikin ilta piti keksiä Haltille tekemistä, ja piilottelin sille leluja, niin se veti itsensä hirveille kierroksille siitä. Olipa taas rauhallista aktiviteettia..

    VastaaPoista