keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Treenejä ja juoksut

Pari viikkoa huilailtiin hihnalenkeillä. Lepo sujui ihan hyvin. Viime viikon torstaina palattiin agitreenehin. Kaisla teki putki-putki-hyppy-putki -pätkää. Rima oli 50 cm:ssä, ja Kaisla selviytyi hyvin. Kertaakaan ei kuumunut yli. Rima pysyi ylhäällä joka kerta, vaikka hypyn jälkeen oli putki houkuttimena. Lopuksi tehtiin keppejä. Ekaa kertaa Katin hallilla Kaisla kykeni tekemään kepit kolmeen kertaan virheettä, ja teki vielä kivalla vauhdilla. Jei!

Viime lauantaina Kaisla aloitti toiset juoksunsa. Ekoihin juoksuihin väliä tuli 8,5 kk. Tämän viikon tiistaina kävimme toko-treeneissä pöksyjen kanssa. Kaisla teki ihan ok. Paikkaolot oli ehkä vähän ottaneet takapakkia, muutaman kerran nousi ja tuli luokse. Omalla vuorolla tehtiin seuraamista, kapulan pitoa ja kapulasta luopumista. Tarkoituksena oli kylläkin tehdä jääviä, mutta Kaisla jäikin kapulaan kiinni, vaikka vein sen aidan toiselle puolelle. Seuraaminen oli hyvää. Kaislan on aina välillä pakko katsoa ympärille, eli kontaktin pituutta pitää lisätä. Kapulan pidossa oli liian innokas. Tätä ei ole tehnyt ennen, eli ottanut kapulaa suuhun ennen käskyä... Lopulta saatiin ihan ok maltti kapulan ottoon, eli ottaminen vasta luvalla. Sen jälkeen tosiaan tarkoitus oli tehdä kaukojen maasta nousua, mutta ei se todellakaan onnistunut, koska Kaisla oli kapulassa kiinni. Harjoiteltiin sitten kapulasta luopumista, ja taas tuli itselle muistutus, että kapulan luopumista täytyy tehdä paljon ja säännöllisesti!!

Kaislalla piti olla fyssari parin viikon kuluttua, mutta juoksujen takia sitä jouduttiin siirtämään, eli kontrolli-fyssari on kuukauden kuluttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti