sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Agia ja tokoa

Maanantaina olimme Kaislan kanssa ensimmäisissä agi-treeneissä Kiitorekulla. Ryhmässä on siis neljä koirakkoa ja rata on valmiina, eli radan rakentamiseen ei kulu aikaa. Radasta on kaksi versiota helppo ja vaikea. Koska en ollut päässyt kotona tutustumaan rataan, niin valitsin helpomman radan, ja siitä teimme neljän esteen pätkää kahdella eri ohjauksella. Sain sen vinkin, jonka olen saanut joskus aiemminkin, eli jos olet antanut koiralle hyppy -käskyn ja se ei hyppää, niin sitten kökit siinä niin kauan, että koira hyppää -> koira ei saa valita hyppääkö vai ei. Treenit oli mukavat ja tykkäsin kyllä. Kiitorekulta haluan nimenomaan neuvoja mun ohjaukseen, mikä on ihan hukassa Kaislan kanssa.

Tiistaina kävin itsekseen Raviradan parkkiksella tokoilemassa. Kaislan kanssa tein tunnaria, vauhtinoutoa, kosketuslätkää ja seuraamista.

Keskiviikko -aamuna käytiin tekemässä agihallilla hyppytekniikka -treeni: perussarjaa ja set point:ia Perussarjassa meinaa edelleen hypätä kaksi viimeistä yhdellä. Set point:ssa rima 30-35-40-45-35. Tein useamman toiston per korkeus. Aloitimme myös 2x2 -keppi-treenin. En pysty käymään kolme kertaa päivässä 12 päivän ajan hallilla treenaamassa. Mutta edetään hitaammin. Susan sanoi myös videolla, että tauot eivät ole huonoksi, koska niiden aikana koira pystyy ajattelemaan. Lisäksi ulkona tein pari tunnaria.

Lauantaina treenattiin lyhyesti Tiinan kanssa Mikkelissä tokoa. Kaislan kanssa tein: vauhtinoutoa, luopumista, tunnaria ja seuraamista. 

Tänään käytiin Kaislan kanssa agihallilla tekemässä 2x2-keppejä. Nyt tarjosi todella hyvin ja muutin jo kulman 14-20 -asentoon. Ulkona teimme tokoa: seuraamista (häiriönä maassa kapuloita) ja vauhtinoutoa sekä kapuloista luopumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti